listeye inazumayı da almanı tavsiye ederim,
Gönül isterdi ki Rx3 ü Honda üretmiş olsaydı da direk Rx3 deseydik.
Fakat şu şartlarda ben size gönül rahatlığıyla Rx3 diyemem. Hele kronik sorunlarını bizzat okuduktan sonra.
Pulsar konusuna gelirsem biliyorsunuz stop etme sorunu var. Ben şahsen test ettim. Güzeldi bendeyken hiç stop etmedi ama bu stop etme olayı ben çok korkutuyor açıkçası 1 canım var çünkü. Ben pulsar ilk ülkemize girdiği zaman ilk test edenlerdendim, stop olayını bilmeden sürdüm. Bilseydim test etmezdim sanırım. Ne kadarda yavaş hızlarda ediyor densede forumda bir kaza olayını çoğumuz biliyoruz. Ama stop etme haricinde çok beğenmiştim açıkçası.
Seçeneklerinizin arasına Ktm Duke 200 üde ekleyebilirsiniz aslında. Hem kaliteli bir motosiklet hemde şehir içi için birebir uygun. 200 ü test etmedim ama 390 ı çok sevmiştim. Freni, torku vs. Sadece bana küçük gelmişti motor 1.87 civarıyım. Oturmanızda yarar var. (Alpere burdan selam yakın zamanda Bursaya dönünce Duke 200 ünü test için isteyeceğim burdan beyan ediyim :mrgreen
Crf konusuna gelirsem açıkçası şehir içinde çok kullanan var. Ama sırf şehir içi kullanmak için alınması mantıklımı o konuda bende sizin gibi kararsızım. Selesinden şikayetçi genelde kullanıcıları.Ben cross motosikeltleri sevdiğim için açıkçası kesinlikle Crf yi tercih ederim. Haftasonları da mutlaka arazi denerdim. Ama sizin arazi isteiğiniz olmadığı için ne desem bilemedim. Fakat gerek boyunuzun uzunluğu gerek trafik sıkışınca ordan burdan atlamanın verdiği keyif için bile selenin rahatsızlığına katlanır insan . (Yeri gelmişken yine burdan Akın abiye selam onunda Crf sini isteyeceğim en yakın zamanda sürmek için :queen: )
Velhasıl kelam ne kadarda araziye girmeyecekte olsanız seçenekler arasında en mantıklı duran Crf bence. En azından arkanıza bakmazsınız. 2. el alırkende bir honda servisine ekspertiz yaptırırsınız.
150 cc leri hiç düşünmeyin bile derim. Mutlu etmez ekstradan. CC yükseltmenin verdiği mutluluk çok ayrı motosikleti tekrar seviyorsunuz resmen her cc artışında :mrgreen:

listede crf varken diğerlerinin pek esamesi okunmaz bence. yukarıda söylemişler zaten ben de olsam, 10 - 11 bin tl bandında hintli ya da çinliye yaklaşmam. 200ns ile crf arasında da kalmayın bence. birisinin balansörü öter, sıfır makina alırsın ama update etmen gerekir, yok yokuşta stop eder falan filan. diğeri honda crf. ikisinin de forumdaki ilgili başlıklarına gidip bi 5-10 sayfa karıştırın dediğimi anlayacaksınız. crf nin facebook sayfası da gayet hareketli ve ilgili sitede de illa bütçenize uygun bir crf çıkar diye düşünüyorum. benim oyum crf den yana.
Tabiki de crf hocam
Ben dun pulsar200ns icin odememi yaptim. Yarinda plaka ruhsat islemlerimi yapacam. Ama eger butcem 15 16binlerde olsaydi dusunmeden inazuma alirdim. Crf neden amaca uymuyor diyorum aciklayayim. Ben yillarca bisiklet surdum. Hatta kalp problemimi bisiklet surerek yendim. Benim icin yeri bambaskadir. Dag bisikletim var. Reklam olmasin ama 3 yil kadar once 1500e almistim. Simdi nekadarlar bilmiyorum. Sehir ici ulasimimi onunla yapiyorum ama lan bu bisiklet daga bayira vurmalik harcaniyor diyorum. Amortisoru freni super ama asfaltta bosuna yoruyor beni. Vites araligi olsun lastik genisligi olsun amortisor ayari ve darbe emme kabiliyeti olsun. Bisiklet amacindan uzaklasmasin diye ozellikle bozuk yoldan veya su birikintisinden geciyorum ustum basim kirlensin istiyorum. Crf bence bunun motor hali.
Pulsar satıp scooter a geçmiş birisi olarak aynen katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
2015 model pulsarı 8200 e verdim. Aynı gün 16 jant scooter aldım. 6900 lira gayet memnunum. Tekrar uyarmak isterim biraz binmeden denemeden motor almak pişmanlıktır. Yeni isen hız yapmak isteyeceksin. Pulsar güzel ama agresif, biraz bin. Nefsine hakim değilsen hiç binme yada scooter kullan . Dünden beri bir konu var Pulsar ile Bolu Dağı virajları nda kaza yapan genç bir arkadas videoyu paylaşmış, cok etkilendim. Psikolojik olarak hazır değilsen agresif iki tekerlek sıkıntı olur.
İyi akşamlar.
Ben olsam crf alırdım. Size daha uygun olmuş. Daha kaliteli bi makina, üstelik japon
Bana kalsa ilk tercihim kawasaki 250r olur.Sonra honda cbr 250 .Sonra Duke 200.pulsar ns son tercih.Mondial vs geç kardeşim.Hele o hero ne idüğü belirsiz tasarım faciası makieden uzak dur.

Bence pulsar...
Crf250l derim ben
ben hayatta bajaja veya hero ya falan bulaşmam alacaksan japon al crf veya kawasaki klx 250 lere bak :thumleft:
listeye inazumayı da almanı tavsiye ederim,
oylar benim oyuma göre gelmiş, malum yol diye tarlada geziyoz
Motosiklet almak için yanlış zamanlama. Millet güneşi gördükçe 1 senedir ilanda olan motosikletin bile fiyatını arttırdı.
Orjinal pulsar hiç hoş durmuyor (zevk meselesi tabi)
Ama pulsara ön cam takıp bir kaç aksesur eklendiğinde bambaşka bir alete dönüyor. Çanta falan takıp orta halli bir Enduro görüntüsü bile verenler var. Sıfır olması, ilk marşına basıp, başından sonuna tüm sorunlarını sen bileceğin için Pulsar en mantıklısı.
CRF ise, her yolun yolcularının motoru. Kamp yapmayacaksan, rota belirlemeden çıkacağın bir gezide herhangi bir köy kahvesinde çay içmeyeceksen, o motoru şehir içinde kullanmak için lastik masrafın olacaktır. Üzerinde yol lastiği olan temiz bir CRF bulabilirsen düşünebilirsin.
Hocam bilmiyorum 125cc düşünür müsün ama kıvraklığı olsun altında sırıtmaması olsun yakışıklılığı olsun yamaha wr125x i listeye eklemeni tavsiye ederim. Yazın hayırlısıyla almayı düşündüğüm motor. Benim boy da 1.92 ve gerçekten yüksek Kross görüntülü ama asfalt için yapılmış bir motor. Max hız 120 diye biliyorum. İstersen bi bak.
Bende öyle yapıyorum.. Yol lastiği olan bir CRF bakınıyorum.. Hem kullanıcısı benim gibi şehir içinde kullanmıştır..hemde en azından bu sezon için lastik masrafım olmaz diye düşünüyorum..Birde detaylı bir karşılaştırma çizelgesi hazırlıyorum kendim için.. Bitince buradan ayrıca paylaşırım.. Gönül en güzel motoru alayım diyor ama Zevk için aldığım motosikletime ayıracağım bütçem belirli...
Wr 125x görmüştüm...güzel bir motosiklet ama CRF 250 L ile kıyaslanamaz..BEnim Asıl kriterlerimden biri olan kalıplı motosiklet kriterime uymuyor gibi.. Sizde isterseniz üstüne oturup farklı açılardan birkaç fotoğraf çektirip bir bakın.. Fiyatı da 125 cc olmasına rağmen çok da uygun değil..
benim tarlada işim olmıycak ama makinanın görüntüsü güzel..
Evet pulsar bayiden çıkışta çok sade ve kalıpsız duruyor. Lastikler kötü, biraz titriyor, arka fren yeterli değil. Ama Aksesuar da yakışıyor alete. Ama yine de CFR yi sür ondan sonra karar ver.
http://i68.tinypic.com/2zsog83.jpg
http://i68.tinypic.com/120jtpw.jpg
tarla dediğim halk diliyle asfalt
Mondial yada honda. Mondial cok yakisikli bir motor canli gorupte begenmeyen yoktur.
O değilde konu ne kadar güzel olmuş, fotoğraflı fotoğraflı![]()
Bütün resimlere tek tek baktım.Crf hariç tüm motosikletler oyuncak gibi kalmış.Maşallah boy 1.90 normal.O yüzden mondial diyorum ben.Çünkü diğer motorlar ufak duracak altınızda.Rx Hem sıfır hem de yenilendi ve çok hoş oldu.Hakkınızda hayırlı olur inşallah