- Konu Yazar
Abi bence kesinlikle crf olmalı bu motoru test etmiştim güvenli sürüşte gayet rahat bir kullanımı var,kaldırımlarada çıkarsın ve dur kalk gibi durumlarda boyundan dolayı bir sıkıntıda yaşamayacağını düşünüyorum.![]()
Bütçeme uygun temizini bulursam alabilirim.. 2.Elde seçenek az.. Para olsa sıfırını alıcam ama maalesef..Gönül neler istiyor lakin..Cüzdan müsaade etmiyor...
8500 tl..
aptilla pegaso, suzuki freewind, honda cbf 250, suzuki gs 500...
adam gibi motorlar dusunun kardeşim![]()
Haklısınız.. Bu motosikletlerin hepsi harika ve kaliteli ama satışa çıkarılan piyasadaki çoğu motor miladını doldurmuştur. En son bir arkadaşımız vardı gs500 alıp mağdur olan.. Kaldı ki ben 2013 crf lere bile şüpheyle bakıyorum.. Bu motosikletlerin parçası ve ustası zor bulunur.. Belki alış fiyat uygun ama devamındaki bakım maliyeti beni yorar...
Ben olsam bulduğum en temiz en masrafsız crf yi almaya çalışırdım, muhakkak küçükte olsa rahatsız eden bir kusur masraf çıkartır(10bin km üstü ise), olmadı ikinci tercih olarak pulsar 200ns alırdım
seni üzmeyecek bir tercih yaparsın umarım
Araştırıyorum.. Fikir alıyorum.. Motosikletten hiç anlamayan ben Salcanomu bu forum sayesinde almıştım.. Çok şükür mağdur etmedi.. güzelce kullandım. 1,5-2 hafta gibi bir sürede de sattım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
8000,9000 bandından sonra menşei çin ve hint olan motosikletleri düşünmem açıkçası.
Düşünsenize bu paraları veriyorsunuz ama 3-4 sene sonra piyasada esamesi okunmayan ya silinmeye yüz tutmuş bir markaya para bağlıyorsunuz.
Ha paranız çok olur o ayrı mesele.
Konuya gelince ne kadar scooter tercih etmiyorum desenizde ben Sym,Kymco gibi rüştünü ıspatlamış markaların maxi scooterlarını tercih ederdim.
Bu fiyatlara tertemiz scooterlar bulmak mümkün.
Zaten performans olarak beklentilerinizi ziyadesiyle karşılarlar buna emin olun.
Mesela Sym Gts evo. Ben hızlanmasını,virajını,frenajını çok severim bu scooterın. Müthiş keyiflidir. Alıştıktan sonra ybr kadar kıvrak bir kullanım sunar.
Uzun yolda rüzgar manyağı yapmaz. 110-120 ile giderken araba konforu sunar.
Diğer modeller de nispeten böyle.
Hem siz hem biniyorsa aileniz emin olun ki bu motosikletler ile gezmekten keyif alacaktır.
Bence bir düşünün![]()
Scooter düşünürsem xmax250 derim başka bişey demem ama onun fiyatı da 14.500 TL, abs istersen de 15.850. Yani hintli Pulsar 8.200 desen ekstra 6.300 TL daha lazım.. 6.300 TL ye bir motosiklet daha alınır... Birde Ankara daki Yamahanın Müşteri memnuniyetsizliği haberlerini düşünürsen.. Ekrem Ata lı kanuniyi öpte başına koy durumu da var. Scooterı pek sevmiyorum.. işlevselliği güzeldir bişey diyemem ama biraz da insanın gözüne güzel görünüp, içini kıpraştırması lazım..