- Konu Yazar
Bir motorsiklet sürücüsü İstanbul trafiğinde ne denli riskler alıyor? Az biraz hepimizin derdi,sıkıntı yaşadığı sorunu,çözüm önerisi sunabileceği problemleri mevcut. Motora gaz verdiğimiz andan ayaklığı indirine kadar geçen sürede ne kadar stres yaşadığımız ortada. Hemen hemen hepimiz arabalara, trafikte kendini kaybeden şoförlere, magandalara, yollara,belediyelere söyleniyoruz. Yahu bir yerden bir yere gittiğimizde kendimizi şanslı hissediyoruz. şüklürler ve sadakalar havada uçuşuyor. Oysa çok normal bir şekilde bir yerden bir yere varıyoruz...anlat anlat bitmez sıkıntılar. Bir Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı olarak sorunun köküne inmekte fayda görüyorum. Koca koca adamları değiştirmenin zorluğu çok açık. Bizler, deneyimli abilerimiz, yetenekli kardeşlerimiz, çok değerli fikirlere sahip üyelerimizle çocuklar üzerine odaklanmalıyız. benim kabataslak fikrim Öğrencileri, orta okul ve lise çocuklarını motorla tanıştırmak. Anlatmak. bindirmek. Arabalarla yaşadıklarımızı, yayalarla yaşadıklarımızı göstermek. Farkındalık oluşturmak. bugün her çocuğun ailesinin arabası var. Hepsi yollarda zaman geçiriyor. Hepsi en azından benim çalıştığım muhitlerdekiler, modifiye şahin hayallerine sahip...Hepsi gelecekte bizim ve gençlerimizin potansiyel trafik arkadaşı.
çalışmaktan, zaman ayırmaktan sorumluluk almaktan elindeki imkanları kullanmaktan çekinmeyen herkesle iş birliği yapmalıyız bu proje için. MEB, EMNİYET,ŞOFÖRLER ODASI VE DAHA NİCE YER BİZE destek verebilir gerekirse...VELEVKİ KİMSE DESTEK VERMEDİ. Bizim ihtiyacımız olan motorsiklet, sunum hazırlamak,parkur ayarlamak ve ekipman ayarlamak. Gerekli izinleri almak çok kolay. Okul okul gezip durumu anlatıcaz...Aslında Gerçekten Yapılabilecek birşey.
Evet alalım gerçekçi yorum ve desteklerinizi...GERÇEKTEN BU İŞE GÖNÜL VEREBİLECEK MOTOR VE SORUMLULUK SAHİBİ İNSANLARA İHTİYAÇ VARDIR!
çalışmaktan, zaman ayırmaktan sorumluluk almaktan elindeki imkanları kullanmaktan çekinmeyen herkesle iş birliği yapmalıyız bu proje için. MEB, EMNİYET,ŞOFÖRLER ODASI VE DAHA NİCE YER BİZE destek verebilir gerekirse...VELEVKİ KİMSE DESTEK VERMEDİ. Bizim ihtiyacımız olan motorsiklet, sunum hazırlamak,parkur ayarlamak ve ekipman ayarlamak. Gerekli izinleri almak çok kolay. Okul okul gezip durumu anlatıcaz...Aslında Gerçekten Yapılabilecek birşey.
Evet alalım gerçekçi yorum ve desteklerinizi...GERÇEKTEN BU İŞE GÖNÜL VEREBİLECEK MOTOR VE SORUMLULUK SAHİBİ İNSANLARA İHTİYAÇ VARDIR!