keeway super shadow 250

merhaba arkadaşlar kafanızı biraz belki fazla şişirdim ama kusura bakmayın sonradan üzülmek istemiyorum
4 bin tlye 15 bin kilometrede keeway super shadow buldum 2006 model
bende 6 bin tl var bu motoru alip 1000 1500 tlye custom tarzi şeyler yapmak istiyorum
korumalarımı alicak paramı ayırdım kenara ama aklımda kalan şey bu motorların kronik bir sorunu falan varmı
yada yedek parçasını bulabilirmiyim
sonuçta 10 yıllık motor yada
bu fiyata alinacak bir motormu
şehirler arası gidebilirmiyim yazın hava soğutmalı olduğu için hararet yaparmı

sizin önerebiliceğiniz 250cc v motor bir chopper tarzi motor varmidir

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Regal al kardeşim, su soğutmalı customa daha yatkın. Macera olur supershadow.

2006 model ve 15.000 diyosan çok şanslısın hiç binilmemiş motor. Ama sen yinede iyi bi ustaya götür. Plakayı filan sorgular özellikle muayene km lerinde tutarsızlık varmı yokmu onlara bak.

Paranızı acele etmeksizin biraz daha biriktirip 2. el en fazla 3-4 yıllık bir Kuba Superlight 200 alınız. 10 yaşında Çin yapımı bir motosiklet alıp da "üzülmek istemiyorum" demek fazlasıyla tezattır. En azından yeni model bir şey alın ki sağda solda parçası olsun.

Bu bütçelerle motosiklet almamak lazım. Artık orta-alt kalite düşük hacimli motosikletlerin 2. eli bile sizin bütçenizin çok üstünde. Bunu kabullenerek hareket etmeniz gerekiyor. Elinizdeki miktar ile üzmeyecek bir motosiklet bulmanız çok kolay değil.

Ben de bir ara çok araştırdım keeway land cruiser ve super shadowları sonra super shadowda karar kılmıştım zaten sitede bakarsanız çok fazla km olan motorda yok supershadowlarda modeline göre velhasıl kelam 2 motor kulubündeki arkadaşlara sordum nedir ne değildir diye öğrenci halinle mutlu olamazsın o motorla dediler ne kadar temiz olursa olsun bir kere 10 yaşında üstüne çinli, yukarda arkadaşın dediği gibi macera olur mutluda olabilirsin olmayadabilirsin custom yapanda çok var fakat parası olan insanlar bunlar eğer ben bütçem var dersen tavsiye ederim şehiriçi dolaşırsın, lifan lf250-b var bide onada bak en azından 0'ı var malum sitedekilerde parana uygun, regal alırsanda arkadaşın dediği gibi daha uygun olur en azından macera değil ne olacağı belli regalin :)bunlar motoru olmayan sadece araştırmış, yıllardır bu tarz motorların hayalini kuran, fakat mantıklı düşünüp veya düşündürtülmüş:) bajaj pulsar alıcak birinin sözleri yanlışsamda düzeltirler zaten iyi günler

Son düzenleme:
ya aslında 6 bin tl benim bütçem var o motoru 4 e alip işte egsoz gidon falan yapicaktım ama çoğu kişi sizin söylediğiniz gibi sıkıntı yaratir diyor onun için biraz vaz geçtim ya istediğim biraz görüntüsü olsun birazda işte yazın şehirler arası yola götürsün

Boşver customu az daha zorla bütçeni hyo gv250 al derim. Zaten custom için ayırdığın para büyük ihtimal ustaya gidecek.

ya aslında 6 bin tl benim bütçem var o motoru 4 e alip işte egsoz gidon falan yapicaktım ama çoğu kişi sizin söylediğiniz gibi sıkıntı yaratir diyor onun için biraz vaz geçtim ya istediğim biraz görüntüsü olsun birazda işte yazın şehirler arası yola götürsün

Kuba SL 200 2. ellerine bakınız o vakit.

Dostum superlightlerin tasarimi hic hosuma gitmiyo arkadasimin vardi dizlerim direk gidonun altindaydi ondan dolayi tercih etmiyorum boyum 190 110 kilo

bende var 2006 model custom yaptım egzoz gidon , arka tekerleği büyüttüm vb. gayet memnunum herhangi bi sıkıntısı yok instagram adresimden bakabilirsin motora > ouzhangl

super shadow 250 motorları iyi makinalardır sağlamdır tavsiye ederim her modifiye gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar