Selamun Aleyküm Yardim 'Banka Kredi Ve Motor"

Arkadaslar pulsar ns150 almayi dusunuyorum Banka'dan kredi cekerek sizce nasil bir yol izleyeyim 10.000 tl cekecem .. yardim Onumzdeki hafta alacagim Krediyi Aylik en fazla 500 600 tl ideye bilirim Nakit yok Para viriktiremiyorum Acil yardimci olurmusunuz Birde bayilerin cektigi kredi nasil Oluyor ...

Öncelikle krediye başvurdunmu kesin alcak gibi konuşuyorsun bu devirde 10.000 tl yi kolay vermiyor bankalar

ikincisi madem para biriktiremiyorum diyorsun taksitleri ödeyemezsin hiç kredi işine girme başka harcamaların çıkar çok büyük sıkıntılara girersin .Ben 2.000 tl krediyi 4 ayda ödeyene kadar neler çektim alması kolay ama sonradan pişman ettiriyor

Oncelikle kredi verirler gibime geliyor kredi karti felan kullaniyorum denicem sansimi insallah verirler yani aylik 500 500 de oderim yani ole umut ediyorum

Sigortalı çalışan biri isen, banka işlem geçmişin de kötü değilse kredi çıkar; bu şartlar yoksa, zor.

Bi de, para biriktiremiyorsan kredi taksitlerini nasıl ödeyeceksin?

Oncelikle kredi verirler gibime geliyor kredi karti felan kullaniyorum denicem sansimi insallah verirler yani aylik 500 500 de oderim yani ole umut ediyorum

Mesaj ve nick uyumu.

Başlık da forumun özeti gibi olmuş. "Selamun Aleyküm Yardim"

O değil de ne sorduğunu anlayan var mı ? Ona kredi mi çekelim istiyor anlamadım ki ben ?

Arkadaşım motor için 18 kredi aldı
geri ödeme 27 akıl mantık işi değil.

Ödeyeceği faize bakar mısın ?
Ne oldu ?
7 ay motora bindi hevesini aldı.
Kredi sıkıştırmaya başlayınca motoru sattı.
Motorun parasını bankaya verdi.
Ve halen borçlu..

Kısaca motor kiralasa daha ekonomik olacaktı.

Arkadaşım motor için 18 kredi aldı
geri ödeme 27 akıl mantık işi değil.

Ödeyeceği faize bakar mısın ?
Ne oldu ?
7 ay motora bindi hevesini aldı.
Kredi sıkıştırmaya başlayınca motoru sattı.
Motorun parasını bankaya verdi.
Ve halen borçlu..

Kısaca motor kiralasa daha ekonomik olacaktı.

Oha! O nası bi faiz öyle? Ev kredisi gibi 120 ay vadeli mi aldı n'aptı?

Ben de 12 aldım, yaklaşık 14 ödemesi olacak, 24 ay vade ile.

Krediyi telefonla arayıp 4 saat içinde sorup soruşturmadan aynı gün alırsan böyle oluyor işte..

abi iş sırf motorla bitmiyor bunun trafik sigortası şusu busu birde su yakmıyor bu alet. sonra alırsın kontağı çalıştıramazsın iyi düşün taşın hesap et.

Normalde kırediye karşı biri olarak telefon pc motor gibi zevki alem işlerine birde kıredi çekenlere :santa:

Zevkin veresiyesi olmaz :cherry:

Bankalar kredi verirken öncelikle kredi kart ödemelerinize ve harcamalarınıza bakıyorlar. Kredi kartınız yoksa kredi zor çıkıyor. Koçfinans gibi bayilerle anlaşmalı kurumlarda şansınız bir tık daha yüksek çünkü motorunuzu haczediyorlar.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Normalde kırediye karşı biri olarak telefon pc motor gibi zevki alem işlerine birde kıredi çekenlere :santa:

Zevkin veresiyesi olmaz :cherry:

Ee aga cepte 5 kuruş para yok başka türlü nasıl alalım. :)

alacağın motosiklet sıfır km ise bayisine git direk. Koçfinans sıfır taşıt kredisi varmı diye sor eğer var derse düşünmeden al. diğer her türlü krediler yüksek çıkar....

Duzenli gelirin varsa ve gecmisinde kotu bir durum yoksa kredi veriyorlar. Ven 10bin cektim 36 ayda 13.5 gibi bise odicem..ayda 380. Bugunku 10bin 3 sene sonra 13bin eder zaten rahat. Faize kafani cok takma egerki yari yolda fikrin degismeyecekse. 150ns alacaksan ekipman ehliyet ruhsat plaka sigorta masrafinla 8.9 bin gider zaten. Ama eger duzenli gelirin yoksa hic bulasma.

Borca girersem herturlu oderim arkadaslarŕ
Oburturlu fuzulu harcamam cok oluyor baja pulsar alacagim sigortali calisiyorum aageri ucret 1300 1400 felan ozel hastenede yardimci personel olark kredi karti kullaniyorum duzenli 2 aydir askerden oncede kullandim bakayi aradim siciliniz temiz gorunuyor demisti gecen ay bu ayin 10 da gelin maasinizi alin bakalim demisti

Ben 10.000 cektim 36 ay vadede 359 olarak oduyorum 12.900 kusur olarak odemis olacagim kredi bitince

çok merak ediyorum ekonomik durumun ya da kredi çekmenle ilgili insanlar sana nasıl yardımcı olabilirler.

ne kazandığını, ne harcadığını, nasıl yaşadığını, ne kadar para biriktirebileceğini, ne kadar aylık ödeme yapabileceğini, ne kadar süre ile bunlara katlanabileceğini, iş hayatının gelecekte nasıl şekillenebileceğini (işsiz kalma vs. gibi etkenler) bilen en iyi kişi sensin.
aynı zamanda malumun teknoloji çağında yaşamamızdan ötürü ki girip burada sanal alemde insanların yardımcı olmasını bekliyorsun, internet ortamında araştır, bankaları ara, gez toz bayiiye git sor filan.

bir de bence kalem kağıt al, hesap kitap yap biraz. eminim bu da daha faydalı olur.

Ee aga cepte 5 kuruş para yok başka türlü nasıl alalım. :)

Başıma bu tür olumsuz birşey gelmedi çok şükür sebeb başıma gelmesini beklemeden çevremde gelebilmiş kişilerin derdine ortak oluşum ve bundan kendime ders çıkarışımdır 5 kuruş para yoksa çalışıcak ileride ne yapmak istediğine karar veriler kenara ufak ufak koyulup hedefe ulaşılıcak nasipse

Yok ben her türlü üstesinden gelirim diyenler çoğunluğu başına gelenleri kısa bir cümleyle iza edim anlaması size kalsın

Bey ile bostanın ekenin hıyarı g..tüne gider :cherry:

Yoksa almicaksin bu kadar basit. Biritktirceksin çok ihtiyaç olursa çok ufak bir miktar borc alacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar