Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar haftada en az 300 km yol yaptığım için deneme fırsatım oldu 6. viteste 85i geçmeden sürerseniz 2 litre yakıyor 100kmde çok dur kalklı kullanmadım 7bin devire gelmedende vitesleri ata ata aklınızda bulunsun tabi yanlış ölçmüşde olabilirim sonuçta beşeri varlığız he tabi 85le de yol bitmiyor

arkadaşlar haftada en az 300 km yol yaptığım için deneme fırsatım oldu 6. viteste 85i geçmeden sürerseniz 2 litre yakıyor 100kmde çok dur kalklı kullanmadım 7bin devire gelmedende vitesleri ata ata aklınızda bulunsun tabi yanlış ölçmüşde olabilirim sonuçta beşeri varlığız he tabi 85le de yol bitmiyor
Çevreyolunda 70km sabit hızla sürdüm 1 litre ile 35km yaptı. 1 litre ile 50km yapılabilecek bir hız yok.

İmkanı yok 2 lt yakmaz... 2.5 lt bile yakacağına imkan vermiyorum... ben hep 3 lt nin üzerinde yakıyorum... senin hesaplarına göre km de 9 krş bile yakmıyor... imkansız...

bilmiyorum belkide ben yanlış ölçtüm yedek depodan yemiştir belki yedek deponun nasıl işlediğine dair bir fikrim yok göstergede gözükmüyor onu biliyorum neyse kusura bakmayın arkadaşlar...

AHZ

Hocam iki sene oldu. Hala alışamadım. Discover modeline bir bindim. Vites geçişi bu kadar mı rahat olur. Üst modeli olan bu makinaya neden böyle bir vites geçişleri yapmışlar anlamak çok zor.

Abi tahmin ediyorum ki şu an yollardasındır. Rks den sonra pulsar nasıl geldi?

Arkadaşlar pulsar 200 ns i rahatça kullanabilmek için en az ne kadar boy lazımdır acaba ? :)

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaşlar pulsar 200 ns i rahatça kullanabilmek için en az ne kadar boy lazımdır acaba ? :)

Ben 1,63cm boyla kullanıyorum, tek sıkıntı olduğunuz yerde ileri geri harekette sıkıntı yaşarsınız yolda giderken veya ışıklarda dur kalk yaparken sıkıntı yaşamazsınız, varsa test motoru bir üzerine oturun deneyin sizin için daha iyi olacaktır.

Ben 1,63cm boyla kullanıyorum, tek sıkıntı olduğunuz yerde ileri geri harekette sıkıntı yaşarsınız yolda giderken veya ışıklarda dur kalk yaparken sıkıntı yaşamazsınız, varsa test motoru bir üzerine oturun deneyin sizin için daha iyi olacaktır.

Anladım. Yardımcı olduğunuz için sağolun.

2.5 lt nin altına düşmesi çoook zor. O kadar denememde 2.5 gördüm daha aşağısını görmedim

Abi tahmin ediyorum ki şu an yollardasındır. Rks den sonra pulsar nasıl geldi?
Mümkün olduğu kadar geziyorum. Pulsar uzun yolda gerçekten tatmin edici bir hıza sahip. 90-110 arasında keyifle kullanıyorsun. Sıkıştığında gazlarsan 120-135 km hıza da çıkabiliyorsun. Pulsar gerçekten fiyatının hakkını veren bir motor. Yalnız alır almaz lastikleri mutlaka ve mutlaka değiştirmek gerekiyor. Mitas lastik aldım şimdi frenlemede ve virajlarda çok rahatım. belki daha iyi marka lastiklerde takılabilir.

5000-6000 devirde 1 litre benzinle 37-40 km arası yapıyorum.
800 km oldu halen km de 11-12 krş yakıyor.

beyler bişey farkettim mavi renk pulsarın üstüne kim binerse binsin (boyut olarak)motor çok küçük duruyor fakat siyah ve kırmızı motorlar da tam tersi daha büyük duruyor anlamadım size de öyle oluyo mu

Rodajdayım 100 km de 3,5 litre yakmış.6000 deviri hiç geçmedim.Ben bu motorda 2,5 litreleri görebileceğimi hiç sanmıyorum.

O japonlar buraya gelecek..
Bi güzel yıkandik zincirlerde mis gibi demeyin keyfimize :cherry:
Bütün günümü yedi keratalar..
4r4pG4.jpg
[/url][/IMG]
RkMggR.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
abiler 200ns'e ne lastik öneriyordunuz konu içinde arattımda bulamadım belki benim beceriksizliğimdendir en iyi şu onu alamıyosanda bunu al diyeceğiniz lastikelr nelerdir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar