Ben arabada başıma gelen birşeyi anlatayım sizlere, arabayı bir gün ufak bir kazadan dolayı servise bıraktım. Kaskodan onarım yapılacak. Bıraktığım servis de bir kaç markanın birden bayisi. Benim bıraktığım yerde boyahane yokumuş, diğer markanın servisinde varmış. Dedim ya grup şirketi 3-4 markanın bayi ve servisi var. Sen ver 18 yaşında elemana boyahaneye götürsün diye, sen al benim tek kapı spor arabamla hız denemesi yaparken bir arabaya arkadan vur !(Tabi ben bunu sonradan öğrendim.) Normalde 3-4 sürecek olan tamir 1 hafta oldu ses yok. Arıyorum servisi arabam ne zaman çıkacak diyorum yok boyahanede sıkıntı var, yok fırın bozuldu . Tamam dedim. Boyahanenin nerede olduğunu öğrendim, atladım ikame araca gittim. Ne göreyim benim arabanın ön tamponu indirmişler, kaputu sökmüşler, farlar kırık. O an yaşadığım öfkeyi, kederi, şaşkınlığı hayatımda bir daha yaşamadım. Hemen servis müdürünü aradım. Siz dedim benim arabamı nasıl 18 yaşında bir velede nasıl verirsiniz bir, madem arabamı çarptınız neden bana yalanlar uyduruyorsunuz dedim. Ama elim ayağım titriyor. Servis müdürüne bekle yanına geliyorum dedim. Amacım kesinlikle darptı, gittim müdür direk sıvışmış. Sakinleşmem 3-4 saati buldu. Sonrasında genel müdür yardımcısı beni aradı şirketin. Rahat bit yarım saat de ona saydırdım. Adam alttan alıyor. Sizi şikayet edicem, bayiliğinizi elinizden aldıracam, mahkemeye vericem, yok savcıya vericem neler söylüyorum. Size sonucu söyliyeyim arabanın kaputu değişti, radyatör değişti, farlar değişti, ön tampon değişti, navigasyon takıldı arabaya, full boya koruma yapıldı, tabi ben bunları yemedim. Aracım değer kaybına uğradı onu ne yapıcaz dedim ? Beyefendi navigasyon taktık boya koruma yaptık diyor. Bende dedim ki aracımı kazasız halindeki ederinden alıyorsunuz benden. Yok mok dedi tamam dedim. Avukatıma gidip bir ihtar yolladım. Ertesi gün yana yakıla arıyorlar gelin arabanızı alalım diye. Gittim arabayı alıp çekimi verdiler.