Hayirli olsun.Kazasiz belasiz 
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın
2016 yılında hala cbf satılıyomu yav :cherry:
Şaka bir yana o tipsiz motoru sadece kuryeler için üretiyolar sanıyodum bide 40 yaş üzeri insanlar için :mrgreen:
Şaka bir yana o tipsiz motoru sadece kuryeler için üretiyolar sanıyodum bide 40 yaş üzeri insanlar için :mrgreen:
Evet tipsiz, Ama mondial ve Tvs gibi kalitesiz ve titreşimi bol olan, Böbrek taşı döken bir makine değil.
Belki de adamın hava atmak gibi bir derdi yoktur, kendini topluma kabul ettirmesi için parası ve motorundan medet ummaya ihtiyacı yoktur? 40yaş üstü dediğin insanın artık kendini kanıtlama ihtiyacı olmadığı için cbf kullandığını da burdan anlayabilirsin. Olgunluktur bunun adı.
Cbf az yakar, parçası boldur, anlayanı çoktur, titreşimi yoktur. Mantıklı bir motordur yani.
Tabiki mantık işletmek için önce beyin gerekiyor. Ergenlik hormonları yönetimi ele geçirirse mantık işlemediği gibi bir de bu şekilde aşağılama cüretinde bulunabilir bazı arkadaşlar.
hayrı bu motor yağ yakmıyor anlıyormusunuz yakmıyor YAKMIYOR![]()
Hayırlı olsun.
Sen binme zaten honda ya fazla gelir sana.
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar;denizli li garip bir bankacıyım yıllardır motor hevesim vardı.Bunun içinde 2011 yılında ehliyetimi almış fazla aktif olmasamda bu foruma üye olmuştum.Vitesli motor tecrübem yok bu pazartesi aldım hatta salı günü düşüyordum��Başlangıç motoru için çok araştırdım bu forumdan çok faydalandım lakin tipi benimde çok hoşuma gitmese de alternatif yok bence.inşallah bu ilk göz ağrım la pekistirip Enduro yada nake tarzı mt25 tenere ile devam etmek istiyorum.kazasız belasız sürüler hepimize.hız için değil mutluluk için sürelim makinelerimizi.bu arada yaş 35 40 değil daha
hepinize sevgiler saygılar.
[url]http://i.hizliresim.com/WkdDgQ.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Sonunda foto yukleyebildim sanırım