İcon Variant Battlescar kaskı nasıl ?

Brn motor satıyor motosella disinda.. airmada, airframe ve variant yani cross modelleri var.. icon kasklari takik sekilde gidip inceledim acikcasi, airmadalar fiyatlar daha dusuk sekiller super fakat hemen akabinde bi arai takinca icon nedir sekile para vermem diyorsunuz.. icon alicaksam kesinlikle fiber olan modelleri sec derim bana diger modelleri guven vermedi.. bu baktigin fiberse al.sekile takilma basini korusun bu daha onemli...

çok bilmiş, ve bilir kişilerin taktığı kasktır mesela Motorcu Muhabbeti takıyor bu kaskı ya da losangeles şehrinden Tek Tabanca takıyor bu kaskı 1000 rr sürüyor adam bizzat kullanıcısı yorum at youtubeden yanıtlıcaktır eminim

çok bilmiş, ve bilir kişilerin taktığı kasktır mesela Motorcu Muhabbeti takıyor bu kaskı ya da losangeles şehrinden Tek Tabanca takıyor bu kaskı 1000 rr sürüyor adam bizzat kullanıcısı yorum at youtubeden yanıtlıcaktır eminim

hayatımda gördüğüm en anlamsız yorum

F54

Cok sıradışı renkleri var
Ses konusu biraz endişelendiriyor bi bakalim

Türkiye'ye BRN Motor getiriyor ICON ürünlerini. Ama diğer firmalara göre çok fazla kar marjı koyuyorlar.

Ben de güzel bir desenli variant siparişini verdim bakalım. Shoei Nxr ile bunun arasında kalmıştım ama hem fiyat, hem görünüş olarak Icon öne geçti.

Umarım pişman olmam. :)

Güncel kullanan arkadaşlardan artı eksi yorumlarını alsak. Bende düşünüyorum bu kaskı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar