Aylik 1800tl maaş aliyorum ve maasimdan kesilen gelir vergisi yillik 7000tl. yani kazandigim paranin 3/1 i kadar devlet benim parami aliyor,sadece maaş aldigim için gelir vergisinden,diğer saçma sapan vergileri saymiyorum bile.Buna rağmen bi takim şerefsizlerden elektrik su parasi bile almiyor yillardir ve hic bir iş adamindan yillik kazandigi paranin 3/1 i kadar para almiyor,ekili olmayan tarlaya dağ basindaki boş arsaya çiftçiye yardim adi altina para dagitiyor o bi takim şerefsizlere.Kaldı ki saçma sapan sebeb bile değil bahanelerden ceza yazmak için sabirsizlanan kuduz it gibi agzinin suyu akan bi takim üniformalı sözde huzuru sağlamak,vatandaşı kollamakla görevli kişiler siradan vatandaşa en büyük nereden geçiririm derdine düşmüş.Ulan herşeye rağmen bir motosiklet aliyorsun kredi falan bi ton sikintiya rağmen o...çocuğunun biri gevşek gevşek gelip(kendi motorunun anahtarini kaybedip calistirmak zorunda kalsan o kadar rahat olamazsin) sokak ortasından çaliyor,parçaliyor,satiyor hatta geziyor.10/1 ihtimalle bile yakalanmiyor yakalansa bile ertesi gün serbest..Ama sen suç üstü yakalayıp kolunu bacagini kirsan ayni gecesinde nöbetçi savciyla cezaevinde bulursun kendini hatta hirsiza tazminat ödeme ihtimalin bile var..Sadece hükümet değil ne kadar siyasetci varsa özellikle milletvekilleri(2 senede en yüksekten emekli oluyorlar,yaşını beklemiyor bile) hepsinin gelmesini geçmişini soyunu sopunu elinden gözünden öpmek istiyorum.Dalga geçiyorlar resmen başka birşey değil.