honda cbr 125

arkadaşlar honda cbr 125 kullanıcısıyım 1 haftadır :) motorumun soltarafında sızıntı var bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olurmusunuz lütfen

z5b017.jpg

OAPoND.png

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takozdan da goruldugu gibi dusmussun gevsemis olabilirmi

öncelikle cevabın için teşekkür ederim LittleBiker ama bugün düşmedim sızıntı bugün başladı sızıntı nedir ve zararı varmı merak ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle cevabın için teşekkür ederim LittleBiker ama bugün düşmedim sızıntı bugün başladı sızıntı nedir ve zararı varmı merak ediyorum

Birsey siziyorsa zarari vardir 2.el mi aldiniz motoru

Çorum İl Temsilcisi
Damlayan benzin mi ben mi yanlış görüyorum? Motor bloğunun her tarafına yayılmış sanki

Yuvarlağa alarak gösterdiğin yerin yukarlarında da yağ sızıntıları var gibi geldi bana.

yeşil renkte bir sızıntı var motoru park ettiğim yerde yağ gibi değil ayrıca benzinde kokmuyor

Son düzenleme:
Çorum İl Temsilcisi
yeşil renkte bir sızıntı var motoru park ettiğim yerde yağ gibi değil ayrıca benzinde kokmuyor

Hocam bloğun üstü parlıyor baksana. depo tarafında yahut şamandıradan benzin kaçırıyor bence. bizim motorlarda vanayı kapatıyorsun benzin depodan çıkmıyor gibi bişe. sızıntı nerden anlarsın. ama sizinkilerde nasıl bilemem. Ayrıntılı bir şekilde benzin kaçırıyor mu bakman gerek. eğer böyle akmaya devam ederse depon kurur zaten anlarsın. ıslalık yukarıda da olmasa o yuvarlak yerden kaçırıyor derdim ama bence benzin

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Furkan Tarık motor bilgim hiç yok bir hafta oldu motorla tanışmam neyin ne olduğunu bilmiyorum sabah işe gideyim mi motorla gitmeyeyim mi karar veremedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence gitme cok ciddi biseyde olabilir cok basit birseyde en yakin honda servise git bence yaparken yanlarinda dur her serviste her turlu cakal var yeni basladiysan bunlari soylemem gerek hondanin servislerinde mumkunse izle motor yapilirken.

LittleBiker hafta sonuna kadar kullanmayayım o zaman hafta içi servise gitmem mümkün değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yerdeki siviya cakmak tutunmu acaba tutusuyorsa benzin kaciriyor tutusmuyorsa yag kaciriyor

LittleBiker çakmak tuttum yanmadı benzin değil o zaman hidrolik olabilir mi acaba benzin gibide kokmuyor daha doğrusu koku yok

motor sıvı soğutmalı sanırım, soğutma sıvısında yeil renk bir sıvı varsa bilki motorun üzerine dökülen sıvıda aynı sıvı, yani soğutma suyunda kaçak var demektir. eğer sıvı sadece daire içine aldığın yerde görülüyorsa motor bloğundan geliyor, ama dediğim gibiyse soğutma sıvısında kaçak vardır, hortumlara ve radyatöre baktırman gerek. ( antifirizler bi kısmı yeşil renkte olur)

ben contalar pert ve görülen de yağla karışmış su diyorum oluşan beyaz lekelerden anladığım kadarıyla

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Hocam bu nasıl bir deneme yöntemi ,Allah korusun ufacık bir benzin sızıntısı olsa adamın motorunu alev mi aldıracaksınız :silent:

"bizler çakmakla tüp kontrol eden adamlarıq. Bizler adanalıyıq" diyecektim ama eleman kocaeliliymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar