İlk kazam ve fullface kaskın önemi

Videolu olarak anlattım ilk kazamı ve kaskımın beni nasıl kurtardığını.

Lafı çok fazla dolandırdım sanırım çok konuştuğumdan olsa gerek.

direkt konuya gitmek için 1.25 den başlayabilirsiniz

Şunu da belirtmem gerekiyor ki amacım reklam vs değil. yaklaşık 2 ay kadar önce yazılı olarak anlattığım kazamı bu sefer olay yerini göstererek ve detay vererek anlatmak istedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşim iyi bir video çalışması olmuş tebrik ederim ALLAH bir daza kaza bela göstermesin İNŞALLAH vdeoların tekrarını bekleriz kardeşim.tekerin düz bassın

Virajda, ön tekeri düzeltmeden ön frenleri çekmenin nasıl bir hata olabileceğini görsel olarak güzel anlatmışsın. (2')

Full kaskın önemi üzerine, ve

Kavşağa, yan bağlantı yolundan dönülerek de girilse, nasıl hızlı girilmemesi üzerine,

dur bu espriyi yapayım :) , 3'ü bir arada,

iyi bir örnek olmuş.

Kaza için geçmiş olsun.

kardeşim iyi bir video çalışması olmuş tebrik ederim ALLAH bir daza kaza bela göstermesin İNŞALLAH vdeoların tekrarını bekleriz kardeşim.tekerin düz bassın

Çok Teşekkür ederim. Videolarım kanalda devam edecek. Burada bilgi verme amaçlı paylaştım videomu başka paylaşmayacağım takip etmek icin kanala abone olabilirsin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Virajda, ön tekeri düzeltmeden ön frenleri çekmenin nasıl bir hata olabileceğini görsel olarak güzel anlatmışsın. (2')

Full kaskın önemi üzerine, ve

Kavşağa, yan bağlantı yolundan dönülerek de girilse, nasıl hızlı girilmemesi üzerine,

dur bu espriyi yapayım :) , 3'ü bir arada,

iyi bir örnek olmuş.

Kaza için geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Videoyu burada paylaşmamın amacı buydu zaten. Bilgilendirmek istedim daha amatör arkadaslar ya da henuz motosiklet almamis arkadaslar izler de ona göre davranır diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de kaza videosu zannettim. Kaskın fotoğrafları falan vardır diye merak ettiydim... Motorsiklet üzerinde gidiyorken kaza anlatılmış sadece. Yine de elinize sağlık. Kolay gelsin.

Ben de kaza videosu zannettim. Kaskın fotoğrafları falan vardır diye merak ettiydim... Motorsiklet üzerinde gidiyorken kaza anlatılmış sadece. Yine de elinize sağlık. Kolay gelsin.

Hakkaten başlık yanıltıcı , değiştirilmeli. KAza var dedim geldim.

Kusura bakmayın düşünmemiştim o kısmı ama zaten yazımın başını okursanız anlatım olduğunu anlarsınız. Başlık yanıltıcı o doğru.

Video güzel hoş da sanki konuşurken duraksamalarından bana öle dgeldi ki bu proje senin trafikte biraz dikkatini dağıtıyor. Düşüncen güzel ama öncege güvenlik diyelim.:cat:

Video güzel hoş da sanki konuşurken duraksamalarından bana öle dgeldi ki bu proje senin trafikte biraz dikkatini dağıtıyor. Düşüncen güzel ama öncege güvenlik diyelim.:cat:

Çok doğru ama bu videoyla bi sonraki videom arasında bir ay varm kendimi toparlayana ekipmanlarimi tamamlayana ve gerekli egitimleri alana kadar çekim yapmadım. Son videoma bakarak aradaki farklari görebilirsiniz aslında:)

Öncelikle geçmiş olsun, vblog için konularınızi belirlerken biraz çalışıp cümlelerinizi seçmeniz yararınıza olur,pek akıcı olmadığından dinlenilesi değil. Tekeriniz düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar