Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bu arka çamurluğu çıkarmak için servise gitmeme gerek var mı yoksa kendim anahtarla halledebileceğim bir şekilde kolay mı? Daha motorumun elime gelmesine 4-5 gün var bilmiyorum o yüzden kullanırken de dikkat etmedim hiç çamurluğa

alyanla rahatca cikartip takabilirsin.

Arkadaşlar merhaba pulsar 200ns alarak aranıza katılmaya karar verdim. Bugün bayiye gittiğimde renk konusuna karar verirken motorun yeşil renginin de alınabileceğini fakat bunun için 500Lira fark ödemem gerektiğini söylediler. Bu renk özel bir seri olarak mı geliyor diye sorduğumda özel olarak Türkiye'de satıldığını sipariş üzerine fabrikada kawasaki yeşiline boyandığını belirttiler. Fiyat olarak peşin alımda 8000.TL net fiyat verdiler. Yeşil istersem 8500.TL olucak. Sizce renk için 500.TL vermeye değer mi? Yok derseniz siyah almaya niyetliyim :)

Bence çok güzel renk fazladan olsa 500 nakitim alırdım ama 8 binlik motor sigortası pilakası koruması 9 bini buluyor

Pulsar ı mı sattım arkadaşlar. Artık eskisi gibi değil. Yaş ilerledikçe her şey monoton geliyor. Saygılar.

Salcanom dan memnunum fakat 2 yıllık tecrübe sonrası biraz daha kalıplı ve güçlü bir motosiklet almak için satışa koydum. Bu aralar arayanı bol.. Satınca nasip olursa 200 NS almayı düşünüyorum.. Geçen hafta test sürüşüne katıldım.. gücünü oldukça beğendim..Biraz daha kalıplı olsaydı yada AS200 olsaydı daha iyi olurdu ama nasip kısmet artık..

Herkese merhaba, pulsar 200le 1.000kmyi gectim, rodaj sonrasi motorun performansini deneme asamasindayim ve gayet memnunum..Ancak boyle yaklasik 10 gunde bir motoru calistirirken gosterge bir hata kodu verip resetliyor..3-4 defa oldu bu neden olur acaba?

Herkese merhaba, pulsar 200le 1.000kmyi gectim, rodaj sonrasi motorun performansini deneme asamasindayim ve gayet memnunum..Ancak boyle yaklasik 10 gunde bir motoru calistirirken gosterge bir hata kodu verip resetliyor..3-4 defa oldu bu neden olur acaba?

aküden. ilk şarjini servis adam akilli yapmadigi için. ayni problemi bende yasiyorum. git 5-6 saat adam akilli sarj etsinler, duzeliyor.

Merhaba arkadaşlar şuanki motorum ; Honda 125 Cb Ace
değiştirmeyi düşünüyorum

Hedefimdeki motor Bajaj pulsar 200 NS

2. el almayı düşünüyorum olumlu yada olumsuz nedenleeriniz varsa eğer
ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Maddi durumu biraz daha zorlayabilirsem eğer sıfır almakta planlarım var :)

Herkese iyi forumlar

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Şu devir dalgalanması, yoldayken silkelemesi sorunu ne oldu?
Yeni yazılım filan mı çıktı, bahsedilmiyor artık. Çözüldüyse ne ala.

Gözüm yolda pulsar bekliyorum yediğimden içtiğimden tat almıyorum böyle bir hafta daha geçmez :)

Siyah pulsar siparişini bugün verdim arkadaşlar. Yeşile çok niyetlendim ancak ilk motorum olacağından masrafları düşünerek sadece renk için ekstra para vermek istemedim. Bakalım hayırlısıyla cuma günü gelecek galiba.

Siyah pulsar siparişini bugün verdim arkadaşlar. Yeşile çok niyetlendim ancak ilk motorum olacağından masrafları düşünerek sadece renk için ekstra para vermek istemedim. Bakalım hayırlısıyla cuma günü gelecek galiba.

En dogrusunu yapmışsın laf aramızda şimdi ne koparırsak kardır diye yok özel üretim bilmemne adı altında yüksek fiyattan satıyorlar 3 aya kalmaz onunda fıyatı düşer nasılki 8900 den sattılar 8300 e cektiler hemde butun firmalar artış yaparken hemde döviz kuru yükselmişken 8900 den alıp 2 gün sonra 8300 den satılınca arkadaşımın yüzündeki ifadeyi görmen lazımdı oda yetmezmiş gibi 7.300 e veren bayilerde çıktı yani demem o ki doğru yapmışsın motor aynı motor yemişim rengini

Bende beklemedeyim ya bir an önce sürmek istiyorum şu canavarı gece gündüz düşünür oldum 28 i ara demişti yarın sabah direk arayacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar