demir boncuk mermi atan tabancalar var havalı tabanca, köpekleri vurmak lazım hemde hiç acımadan çünkü çok kaza yaptırıyorlar
demir boncuk mermi atan tabancalar var havalı tabanca, köpekleri vurmak lazım hemde hiç acımadan çünkü çok kaza yaptırıyorlar
keşke onu yaptığın gün orada olsam!!!
köpek saldırıyor, benmi suçlu oluyorum ne yapıcam başka?
senin için video çeker koyarım internete.
(eyvah hayvan severler bastı burayıvalla geçen hafta bahçede iki yavru köpek vardı onlara özel süt alıyordum)
(bir keresindede 3 gün boyunca bir kediye yumurta ğişirdim hep günde iki vakit)
ben sadece kötü niyetli hayvanları sevmem. kamera alabilirsem video koycam.
Hepte aynı bahane ben de hayvenseverim bla bla.. Bir hayvana eziyet edeni görürsem ne olur ne olmaz tepesine biter aynı eziyeti ona yaparım..
boş konuşma arkadaşım. sakın beni tanımadan yargılamaya çalışma, en çok kızdığım şeylerdendir. hayvanlaşmayın. sokakta annenize çocuklarınıza hiç köpek saldırdı mı? azgın hayvanları vuracaksın, tıpkı azgın insanları hapse atıp cezalandırdıkları gibi yada belediyeye bildireceksin kardeşim. dünyanın ne kadar acımasız olduğunu bilmediğin ortada. eminim baba parasıyla geçinen ve hiç zorluk görmemiş birisindir. kendi kendine geçinen ve hayatın zorluklarını ve doğruyu yanlışı ayırt edemeyen biri başka ne yorum yapabilirdi ki bana?
(şimdide ben senin hakkında atıp tuttum gördün mü? hakkında bilmeden atıp tutmak doğru değil dimi? aynı yanlışı sen yaptın önce. hoşuna gitmemiştir eminim. o zaman sende tanımadıkların hakkında atıp tutma, ben hiç bir insana yalakalık yada gözüne girmek için birşeyler söylemem. bahçedeki yavru kediye sabah akşam yumurta pişiren sen değildin, kedi maması almaya para yoktu. yavru kedilere süt verilmez, yumurta severler.)
(hayvan bakımı hakkında az çok bilgi edindiğime göre bilki bende bir hayvan severim ama kendini bilmez köpeklerden nefret ederim. tıpkı insanlarda olduğu gibi köpeklerde de iyi kötü ayrımı var. tek tek bütün yabani köpekleri evcilleştirebilecek misin? yapamazsın. ama onu etkisiz hale getirip senden sonrası için risk olmamasını sağlayabilirsin.)
başta sana özel mesaj atmayı düşündüm ama milletin gözünde kötü bir izlenim bıraktırmaya çalışıyorsun hakkımda. sakın tanımadığın kişilere karşı bunu yapma.
Mesajların değiştirilemiyor olması çok güzel, böyle durumlarda baya işe yarıyor. Yazdıkalrın ayan beyan ortada, hiç kimseye saldırmayan yol ortasında korkudan kalmış ezilmiş bir kuçunun ve insanların kaza yaptığı bir videoya yazdığın yorum altta:
Saldırgan köpeklere yazmışsın... Pehhhh!!!
Hayvanlaşmayın demişsin, hayvanlar gibi masum olacaksam hayvanlaşayım, gurur duyarım. Ama hakaret olarak söylediğin için aynen sana iade ediyorum.
Babam öğretmendi, Allah rahmet eylesin 12 sene oluyor vefat edeli. Bana namusu ve şerefinden başka hiç bir şey bırakamadı. Her şeyi mi alın terimle kazandım, kaybettim, borçlandım, borçlarımı ödüyorum.. 40 yaşındayım, iki üniversite ve yüksek lisans mezunuyum. Millet gibi bedelli yapmadım, kısa dönem seçmedim, uzun dönem bir kısmı da Hakkari de (birliğim Tekirdağ'a dönmeseydi Hakkari de olacaktı tamamı) askerlik yaptım.
Şimdi kim kimi tanımadan yazdı?
Sokak köpeklerine yardım edenlere ve barınaklara her ay düzenli mama gönderiyorum, klinik desteğe ihtiyaç duyanlara para yardımı yapıyorum. Mahallemde en az 20 köpeğe her gün düzenli besleme yapıyorum, evimde 2 kedi 1 köpeğe bakıyorum. Geçen senenin hesabı, sadece bu işler için 20 binden fazla harcadım, borçlandım...
Beni de köpekler ısırdı çok kere, çünkü beslemelere gidiyorum, kendi aralarındaki kavgalarda ya da bir yarasını bandajlarken vb. ısırabiliyorlar. Kuduz aşısı bağımlısı oldum. Ama bir kere bile onları öldürmek aklıma gelmedi, çünkü normal hayvanın tabiatı bu.
Bir daha söylüyorum, bir hayvana eziyet edeni görürsem aynı eziyeti ona ederim.
Siz Tekirdağ Melek barınağını biliyor musunuz? 250 köpeğe bakıyor bir kadın tek başına -ki bunların 50 ye yakını sakat ve felçli..
Son Not: Tanımadığın insanlar hakkında asıl sen yazma..
bilmiyorum, çok kızdığım bir durum. köpek havlamasına dayanamıyorum, köpek gördüğüm anda havlamasını beklemeden direk yavaşlayıp yanına gidiyorum. en ufak bir şey sezersem kovalamaya başlıyorum köpeği. ah bir kamera alabilsem şu günlerde size köpek maceralarımı çekip atıcam.
köyüne dön fatih