Evet arkadaşlar, bu sabah motosiklet trafik sigortasının ebadını (Uzunluk x kalınlık) hesaplayarak otomobilimle yanyoldan dönerken yandaki aracın sıkıştırmasıyla taralı alanı belirten tırtırlı yol boyasının üzerinden sağ tekerlerle gitmek zorunda kaldım ve anında memur beyler tarafından çevrildim. Tamm emniyet şeridi ihlalinden ceza kesilecekti ki, o da nesi aracın muayenesini tam 3 yıldır yapmadığımı hatırlatıverdiler

Ekip otosunun önündeki muayene sebebiyle trafikten men edilen başka bir aracı çekiciye yüklerlerken gözlerim bir an dolu dolu oldu.
Yukarıda motosikletle ilgili yazmış olduğum tüm varsayımları şahsım adına yoksayıyor, herkesin paşa paşa yaptığı gibi devletimizin, yasalarımızın ve salyalar akıtarak hırsla bekleyen sigorta şirketlerinin şehvetli kollarına cüzdanımı sonuna kadar açıyorum efem.
Yalnız bu sefer çok mantıklı bir talebim var büyüklerimizden, tecavüzden zevk alma yeterlilik belgesi ZK-1 tüm araç sürücülerine kategorize edilerek zorunlu hale getirilmeli, vatandaş bu belgeyi almaya çabalarken de anasından doğduğuna pişman olmalı, bir yandan da zevkten ve şevkten inim inim inlemelidir. Profesyonelce zevk alamayan vatandaşlarımıza bilumum vergi ve harçtan değişken oranlı, kanlı, canlı ve damarlı sürpriz sürprimler uygulanmalı, mutluluklarla şımartılmalıdır. Kanunlardaki bu boşluğun acilen giderilerek, trafikte yepyeni bir dönem açmak üzere tüm kanun koyucularımızın, gerektiği gibi ilgili kanunları tam yerine koymasını her vatandaş gibi hasretle, özlemle, ihtirasla arzuluyorum.