Üzerinizde korumalı mont yok, tam seçemedim ama herhalde korumalı pantolon veya dizlik de yok. Viraj içi ve şerit içi konumlanmalarınız yanlış. Virajı alırken bakışınızla değil, vücudunuzla motoru idare çabanız yanlış. Hayat kurtaran bakışa gerek duymadan aynalara güvenip hiç kafayı çevirmeden dönüş ve özellikle 3:02'deki sapağa girişinizden canlı çıkmanızın tek sebebi fazla otomobil olmaması.
Motovlog işinden önce biraz eğitim ve pratiğe yatırım yapsaydınız keşke. Bunları kötü amaçla yazmadım ama kimse konuya değinmediğinden hayatınızı koruyacak gözlemlerimi eleştirel olarak paylaşmak istedim. Bu şekilde kullanmanız yarın öbür gün hatanın sizde olduğunu bile farketmeyeceğiniz kazalar yapmanıza sebep olabilir.
Ben şahsen insanların konuşarak sürmesini izlemekten keyif alanlardan değilim, bu sebeple de zaten onlarca insanın halihazırda yaptığı moto-vlogları da takip etmem. O sebeple size çekimlerle alakalı teknik bir eleştiri getiremeyeceğim. Tek söyleyebileceğim bahsettiğiniz paraları kazanmak için Google AdSense hesabı açmanız, diğer kanallardan farklı olmanız ve fazlasıyla subscriber ve like almanız gerekiyor. Bir sosyal medya danışmanından belki danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.
Lütfen dikkatli olun, kanalınız için de başarılar dilerim. Ama öncelikle güvenli sürüşe odaklanın lütfen.