Motosiklet Mutluluktur

Merhaba arkadaşlar,

Can sıkıntısına bugün ilk defa bir video yaptım,eksiklikleriyle paylaşmak istedim.

Tıklayın

Işıklarda en önden kalkışta, bazen, gazı açıp uzayıp giderken daha demin kırmızıda solumda, arkamda iyice yanıma sokulmuş araçların oldukça geride kalmış olduklarını aynadan görmek müthiş zevkli :)

(İlerisinin düz ve açık yol olduğundan emin olunuz. Bildiğiniz yol olsun. Bir sonraki ışıkları, virajı, kavşağı vs bilin ve durabilin).

Sarıdan yeşile dönmeden, salise kadar farkla önceden ileri atılmanızda sorun yok bence :) Arayı açmak lazım netekim :) .

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine sağlık Oluröyle. :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Fakirliğin gözü çıksın :p

cepte hızlı internet kalmamış, on dk bekledim 3-4 resim ancak gördüm :)

yarın izlerim inşaallah

youtube kanalına bmw mi sponsor oldu ne :mrgreen:
:mrgreen: kanalla pek alakam yok , videoyu yüklemek için açtım kanalıı :mrgreen:

Işıklarda en önden kalkışta, bazen, gazı açıp uzayıp giderken daha demin kırmızıda solumda, arkamda iyice yanıma sokulmuş araçların oldukça geride kalmış olduklarını aynadan görmek müthiş zevkli :)

(İlerisinin düz ve açık yol olduğundan emin olunuz. Bildiğiniz yol olsun. Bir sonraki ışıkları, virajı, kavşağı vs bilin ve durabilin).

Sarıdan yeşile dönmeden, salise kadar farkla önceden ileri atılmanızda sorun yok bence :) Arayı açmak lazım netekim :) .

ben anlamadım :santa:

Emek harcanmış başarılı bir video
çok teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık Oluröyle. :cat:
çok çok sağolunn :)
Fakirliğin gözü çıksın :p

cepte hızlı internet kalmamış, on dk bekledim 3-4 resim ancak gördüm :)

yarın izlerim inşaallah
Sevinirimm :) çok sağolun :)

Motosiklet mutluluktur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar