Ilk deneyime göre idare eder miyim? (motovlog içerir)

DKN

motovlog olmak kolay değildir. örnek olması açısından sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, gelmiş geçmiş en sevdiğim video'dur. (1.50 dk kötü motor yoktur motorsuzluk kötüdür sözünü getirmiştir aklıma)

Son düzenleme:
reis sitedeki neredeyse çoğu motovloggerı takip ediyorum bu yaz motor aldığımda benimde kafamda var kendimce birşeyler, güzel zevkli bi olay kötü değil heyecan hissettim sadece heyecanını yenersin birkaç video sonunda zaten kendi kendine kayıt yapmasanda konuş kayıt yapıyormuş gibi ilerler konuşman devam etmen dileğiyle kolay gelsin tekerin düz bassın

reis sitedeki neredeyse çoğu motovloggerı takip ediyorum bu yaz motor aldığımda benimde kafamda var kendimce birşeyler, güzel zevkli bi olay kötü değil heyecan hissettim sadece heyecanını yenersin birkaç video sonunda zaten kendi kendine kayıt yapmasanda konuş kayıt yapıyormuş gibi ilerler konuşman devam etmen dileğiyle kolay gelsin tekerin düz bassın

Teşekkürler. Biraz heyecan var sanirim aynen. Normalde cok fazla konusan bi insanim zaten de niye bilmiyorum kayıt tuşuna basar basmaz sirtima bi yük bildi sanki :D

Konuşmayı bıraktığında devri yükselt de macit konuşsun niyeyse çok hoş geliyor sesi :)

Ses çok kuvvetlı gelıyor rahatsız edici

Mikrofon ayarlayamayinca kaskin icine kulaklığı sıkıştırdım oyle biraz fazla yakındı. Diger videoda daha uygun bi ses ayarı yapicam tesekkur ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

Konuşmayı bıraktığında devri yükselt de macit konuşsun niyeyse çok hoş geliyor sesi :)

Tamam bundan sonra öyle yaparım artık :D

Güzel olmuş. Umarım en kısa zamanda daha iyi bir kamera edinirsiniz. Kontrast biraz düşük geldi.

Güzel olmuş. Umarım en kısa zamanda daha iyi bir kamera edinirsiniz. Kontrast biraz düşük geldi.

Teşekkür ederim. Evet kameram kötü. Suan icin pek para harcamakistemedim kameraya. Daha eksik ekipmanlarim varken. Kask yenilemem gerekirken kameraya bütçemi etkileyecek kadar para dokemezdim ama eve hazirana güzel bi kamera edineceğim. :)

DKN

yarısını da şimdi izledim. banyo yapmadım bu sabah güneş gitti diyosun :mrgreen: 6:53 de de bizden biri olduğunu göstermişin :) seneye ilk 5'e girer bu vlog demedi demeyin

yarısını da şimdi izledim. banyo yapmadım bu sabah güneş gitti diyosun :mrgreen: 6:53 de de bizden biri olduğunu göstermişin :) seneye ilk 5'e girer bu vlog demedi demeyin
Cok teşekkür ederim :D imkanlar el verdiğince (yani dilsiz kalmadığım sürece)
Susmayarak devam edicem videolar çekmeye. :D

fena değil gayet doğal :) madem kayıt tuşu sende teklemeler yapıyo,ozaman kouşacaklarını kabaca önden düşün gir olaya :)

fena değil gayet doğal :) madem kayıt tuşu sende teklemeler yapıyo,ozaman kouşacaklarını kabaca önden düşün gir olaya :)

Teşekkürler. Doğaçlama konuya girmek daha iyi aslında. Özellikle bi konu uzerinde durmayacağım zaman (ki genelde videolarim konusuz olacak full muhabbet) direkt binip kayit tuşuna basmak daha iyi oluyor bende. Kendimi sınırlamamış hissediyorum. :) bu fa benim serseri serbest stilim.

Guzel olmus , cok daha iyi olabilecek potansiyel var bence ( sıkılmadan izletme ).
Kazasiz belasiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar