ybr picasso bagajına sığar mı?

citroen c4 pıcassonun bagajına arka koltukları da kapatırsam yamaha ybr sığarmı? Ve nasıl taşımalıyız? motoru yatık bi şekilde konmaz diye duydum doğrumu? Şimdiden teşekkürler

http://aileotomobilleri.com/wp-content/uploads/2014/06/citroen-c4-grand-picasso-nasil.jpg

Tekerleri, ön ve arka çamurlukları sökerek sığdırabilirsin. Motoru yan yatıracaksın, yağını boşaltman gerekebilir.
2pzl990.jpg

Şu motoru İstanbuldan Ankaraya chevrolet lacetti sedan arabanın içinde getirdim. Ön çatal, şase ve motor hariç herşeyi söktüm ankaraya gelince geri topladım. Motorun yanında bir adet bilgisayar masası ve bi sürü eşyam da gelmişti arabada.

Bendede picasso var ama o arabaya o motoru opseler sokmam....:pl:
100 km diyorsun,bin git iste?...

100 km için araba ile taşınacaksa, motosiklet bakkala falan gitmelik heralde :p Hocam binerek gitmek en mantıklısı bence. en fazla 1 saat sürecek yolculuk

Bende discover 125 i partnerin bagajina koltuklari komple sokup sigdira bilirmiyim diye dusunuyorum

benim motoru caddy'e sığdırabilmiştim :) picasso koltukları yatık olunca baya bir geniş iç hacmine kavuşuyor..ama gidonu tekerlekleri falan sökebilirsen kutu gibi girer içeri :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
ford connect e honda today i zor sigdirmistim.her tarafını çizmiştim.kiyma bence arabaya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar