Mondial 125 Mh Drift - Mondial 150 Mr Vulture

Selamun Aleyküm. Haziranın başı gibi ilk motorumu alacağım Allahın izniyle. Başlıktanda anlaşıldığı gibi sizce hangisini seçmeliyim? Mr Vulture görünüş olarak çok hoşuma gitti. Ama selesinden şikayetçi herkes. Lastikleride aldığınız gibi değiştirin diyorlar. Mh Drift te gözüme çarpan tek sorun bütün driftlerde kronik arıza çıktığı. Sizlerin bilgileri benden kat kat fazla. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden eyvallah.

çin malının sıfırını alacağına japonun 2. elini al pişman olmazsın örnek honda yamaha asla seni üzmez yarı yolda bırakmaz

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Driftlerin kronik arızası neymiş ki ?

Merhaba hocam ben 1 yil kadar mr vulture kullandim ikinci elden 20000de almistim lastikler degismis tabiki ama tek solicegim benim hic hic bir sikayetim yoktu cok memnundum gun boyu motor uzerindeydim ve gerekli bakimini yaparsan hic yolda birakmaz yagina tabi herkesin istedigi japon mali motor ama herkesinde cebi bir degil yorum yapmak kolay sonucta al desen almaz kimse hayrina :) o yuzdn ii dusun derim drift 2 hafta kullanip sattim sevmedim suan 150 kt var 6000de. Onu satip vulture alicam .

Driftlerin kronik arızası neymiş ki ?

motorların çoğunda belirli kmden sonra aynı arızaların çıktığını okudum bazı yerlerde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

Merhaba hocam ben 1 yil kadar mr vulture kullandim ikinci elden 20000de almistim lastikler degismis tabiki ama tek solicegim benim hic hic bir sikayetim yoktu cok memnundum gun boyu motor uzerindeydim ve gerekli bakimini yaparsan hic yolda birakmaz yagina tabi herkesin istedigi japon mali motor ama herkesinde cebi bir degil yorum yapmak kolay sonucta al desen almaz kimse hayrina :) o yuzdn ii dusun derim drift 2 hafta kullanip sattim sevmedim suan 150 kt var 6000de. Onu satip vulture alicam .

bende mr vulture de karar kaldım :)ama mondial 150 mh drift i piyasaya sürecekmiş. haziran ayına kadar sürerse onuda düşünebilirim. tasarımı çok hoşuma gitti motoruda 163cc ye yükselmiş bakalım artık

Driftte kronik arıza duymadım ben hiç senin bahsettiğin şey bütün çinlilerde olan birşey

İkiside sağlam motor 2.el 20.000 km de drift almıştım 6 ay kullandım beklentimi karşıladı sadece çabuk şişme yapıyordu

motorlarda arıza yok kullananlar arızalı sıfır alacaksan çinli al japon da olsa ikinci el alma.Motorların kronik arızalarını kullanıcıları oluşturur.Yan ayakta yağ seviyesine bakıp yağ kalmamış diyen motorcu gördüm ben.Bu adamın motoru alınır mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar