Eyvallah hocam teşekkürlerOlsa tükkan senin, ama yokarda kalsın babında şee ettimdi.
Spy 5000m alacağım popüler olandan...Konu ile alakasız olacak ama alarm almaya karar verdiğinize göre illaki araştırmışsınızdır. Hangi alarmı alacaksınız linki atar mısınız ?
Hocam daha önce alışveriş yapanlara kupon gönderiyor sistem, 22,44,66,111 tl olmak üzere bana 250 lira üzerinden kullanılacak 44 lira kodu lazım...Kaç paralık cihazki, olan kuponlar yüzde 5 8 arası. Onlarda 400 tl üzeri alımlarda geçerli. Şu an için indirim kodu felan yok.
Donanımhabere çakallar tünemiş arkadaş adamlar n11 deki çekleri parayla satıyor üstüne üstlük onun hesabında ürün alma şartı var tabiki onun hesaptan alışveriş yapınca yeni sepet kuponları eklenecek
Yok mu elinde indirim kodu olan
Allah insanı Donanım Haber ölücülerinin eline düşürmesin.Adamlar bilmem kaç tane hesap açıyorlar,belli günlerde belli miktarlarda verilen indirim kuponlarının hepsini topluyorlar,gerçekten lazım olan insanlara kalmıyor.
Adam,ortalama kabuk ağırlığı kaç gram diye sormadığına dua ediyorum.bu hususta şöyle bir görsele denk geldiydim
100 TL ye 30 tl kuponum var hocam mesaj atın vereyim