Yamaha Aksesuarları

Merhaba Arkadaşlar ,

Xmax 250 için sissybar alicaktim fakat 600 tl gibi bir fiyat çekiyorlar . Diğerlerininde pek normal oldugu söylenemez heryerde böylemi bu fiyatlar ?

Daha uygun Sissybar nereden temin edebilirim ?

Aksesuar bakımından hapı yuttum sanırım

Pekala cevap için teşekkür ederim başka yerlerden orjinal kovalıcam artık ne yapalım

yani eger bütcen elveriyorsa tabikide orjinal daha iyidir fakat malzemesinin en fazla 100-150 tl tutacagı şeyi millete 600 tlye kakalaması harbiden yazık tabi yapıcak birşey yok sizde bir ustaya gidin bilindik cok iyi yerler var orjinal kadar iyi yapabilen yerler var ver 300 tlyi güzel malzemelerle yaptır işcilige de 3-5 birşey at orjinalinden daha nefis olur eminim ki

Valla 600 TL fiyatı görünce 2 ay önce vazgeçtim. Kız arkadaşım da arkada tedirgin oluyor. Üstüne 3 5 bir şey koyup çantayı almak bile daha mantıklı sanırım.

Ben çanta istemiyorum ama dediğiniz gibi bende Kiz arkadaşımla binmeyı düşünüyorum o yüzden istiyorum bence şart ama 600 abartı ya

Aslında iş vakit ayırmaya bakıyor. Şimdi haftaiçi sürekli çalışan ve haftasonu kısıtlı vakitde de sanayi, malzemeci gezmek istemeyen bir kişi 600TL veriyor.
Ama arkadaşların da bahsettiği gibi sanayide bir kaç ustaya danışarak iskeleti oluşturup, üstüne güzel bir deri yada farklı malzeme kaplatılacak bir sürü koltukçu yerler var. Ama montajı, koşuşturmacası derken meşakatli biraz tabi.

Adam bana nakit öderseniz aksesuarlari 250 den veririm dedi ama nakit odeyemedik. Demekki 250 den verilebiliyor fiyatlar tuzlu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

yani eger bütcen elveriyorsa tabikide orjinal daha iyidir fakat malzemesinin en fazla 100-150 tl tutacagı şeyi millete 600 tlye kakalaması harbiden yazık tabi yapıcak birşey yok sizde bir ustaya gidin bilindik cok iyi yerler var orjinal kadar iyi yapabilen yerler var ver 300 tlyi güzel malzemelerle yaptır işcilige de 3-5 birşey at orjinalinden daha nefis olur eminim ki

Sanırım intenetten biraz daha baksam iyi olur. İrfan usta diye birisi böyle birşeyler yapıyordu sanırım

İkinci el sitelerinde uygun fiyatlara görüyorum ben ara ara. Bakmanı öneririm.

Kappa marka uygun fiyatlı var bu arada. Ancak orjinalin yanında baya tırt duruyor.

Son düzenleme:
Sadece görüntü olarak bile daha iyi duruyor bide konforu nasıldır bilmiyorum çıkma bulucam ya biyerde arastırıyorum temiz uygun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar