Yalova Erikli Yaylası Çifte Şelaler Kampı 23-24 Nisan 2016

müsaadenizle bir kaç şey sormak istiyorum.

herkes eşli ve çocuklu geliyorum deyince yaş ortalamasını merak ettim:) benim yaşım 30 ve bekarım. gelmek isterim ama bu kadar eşli ve çocuklu ailenin ortasında sırıtır mıyım bilemedim:)

yemek işi nasıl olacak? bende küçük bir ocak, ocak üstü küçük cezve var. sucuk yaparım genelde çayın yanında.
herkes kendi yemeğini kendi imkanları ile mi yapıyor? araba ile gelen arkadaşlar ufak bi mangal getirire daha sinerji olur diye düşünüyorum.

herkesten ayrı küçük demliğimde çay demlemek yerine herkesle büyük bir çaydanlıktan çay içmek daha bir keyifli olur sanki:)

not: alkol kullanmıyorum bu arada

hahaha tam beni anlattın necip. :) Tamam gel biz seninle üvey evlat gibi bir köşede takılırız. :D

ben bir ufak tüp çaydanlık bardaklar mangal ve kömür 12v led seyyar lamba 220 v inverter 1 masa 3 sandelye daha ihtiyac duyulan birşey varsa temin ederim getirebilirim

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
ben bir ufak tüp çaydanlık bardaklar mangal ve kömür 12v led seyyar lamba 220 v inverter 1 masa 3 sandelye daha ihtiyac duyulan birşey varsa temin ederim getirebilirim

Herkes tasiyabildigi her şeyi alsın. İllaki lazım olur yada en fazla geldikleri gibi giderler :)
Bugün kortizon almaya basladim. İnşallah hafif geçer. Dua beklerim. O Semaver gelecek insaAllah

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Herkes tasiyabildigi her şeyi alsın. İllaki lazım olur yada en fazla geldikleri gibi giderler :)
Bugün kortizon almaya basladim. İnşallah hafif geçer. Dua beklerim. O Semaver gelecek insaAllah

Allah şifa versin abi.

Evet beyler, maalesef bu pazar bütün Marmara'da sağanak yağış var. Gece yaylada sabaha kadar sırılsıklam olma riski çok yüksek, mevsim yaz olsa neyse. Fakat zaten bu tarihlerde gece havanın serin olmasını bekliyoruz, birde sağanağa yakalanırsak fena olur.

Ne dersiniz?

Allah şifa versin abi.

Evet beyler, maalesef bu pazar bütün Marmara'da sağanak yağış var. Gece yaylada sabaha kadar sırılsıklam olma riski çok yüksek, mevsim yaz olsa neyse. Fakat zaten bu tarihlerde gece havanın serin olmasını bekliyoruz, birde sağanağa yakalanırsak fena olur.

Ne dersiniz?

Cumartesi günü Yalova'da yağmur görünmüyor. Ama Pazar günü dönüş yolu yağmurlu olabilir. Diğer yandan hava çok hızlı değişiyor. Geçen haftaki tahminlere göre, bu hafta sonu yağmur yoktu. Kimseden ses de çıkmıyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Cumartesi günü Yalova'da yağmur görünmüyor. Ama Pazar günü dönüş yolu yağmurlu olabilir. Diğer yandan hava çok hızlı değişiyor. Geçen haftaki tahminlere göre, bu hafta sonu yağmur yoktu. Kimseden ses de çıkmıyor.

Cumartesi yağmur gözükmüyor ama pazar günü yağacak olan sağanak gece üstümüze yağar büyük ihtimal ile, riski alalım mı :p

Siz bilirsiniz. Dediğim gibi, kimseden ses çıkmıyor. İsterseniz iptal edelim ve Cumartesi günü günübirlik pikniğe gelin. Hem kamp yerini görmüş olursunuz. İleride kamp olayını tekrar gerçekleştirmeye karar verirsek fikir vermiş olur.

tamam derseniz gelirim yağmurdan korkum yok çok çok arabada ailece uyuruz ama motosikletle gelen arkadaşlar ne yapar
birde çorlu çivarı havalar serin montsuz gezilmiyor oralar nasıl acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alkol konusu bence olmamış.

benim kararım net gelmeyi düşünüyorum kardeşimle. Biz günübirlik gidiş dönüş düşünüyoruz o yüzden cumartesi hava durumu iyi gözüküyor. son durum nedir katılım az mı ?

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
cumartesi hava güzel bence gidelim.akşam duruma bakıp geceye karar veririz en çok gece döneriz yoksada günübirlik gezmiş oluruz.
katılanlar dersek

1 eserus
2 olcay
3 trnpkr
4 siyah inci
5 tr 100a
6 muratus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O bölgede Pazar günü 15:00 e kadar yağmur yok görünüyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
o zaman kamp malzemelerimiz ile gidelim, kalıp kalmayacağımız belli olmaz diyerek mi hareket edelim?

Ben gittimi geri dönmem o gece orada kalırım
Tatil modunada girdik ha bu moddan cıkmak zor olur gitmessek

cumartesi hava güzel bence gidelim.akşam duruma bakıp geceye karar veririz en çok gece döneriz yoksada günübirlik gezmiş oluruz.
katılanlar dersek

1 eserus (3 kişi + 1 çocuk, 1 motosiklet + 1 araba)
2 olcay
3 trnpkr
4 siyah inci
5 tr 100a
6 muratus

Nihayet konu hareketlenmiş.
Yarın saat 10:00'dan itibaren Topçular iskelesinde bekliyor olacağım.

semaver, mangal ben ayarlarım abi. Siz gelin yeter.
Senin için cam çay bardağı da getireceğim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Listede antilop skull eksik, unutlmasın ayıp olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar