Millet olarak ne kadar üstün bir tevazuya sahip olduğumuzu burda gördüm.Tamam adam emek vermiş eline sağlıkta bu nedir. Olmuşmu şimdi bu.Ebayda satılan 300 dolarlık motorlardan bile daha kötü duruyor.Eline eski bir Çinli chopper geçiren cafe racer yaptım diye geçiniyor.
Kesinlikle şuan yavan. Aksesuar ve decal ile onlar toparlanacak amayavan durmuş sanki son haliyle, hele aksesuarları tamamlayın da görelim
tabi mesele sizin beğenmeniz
zahmetli işler bunlar, elinize sağlık
Şasi de oturuş pozisyonu ve rake açısı değişti. Rake acisindan dolayı kıvraklık son derece iyi. Clip on gidon ile de tamamen kontrol altında. 150 km civarlarına kadar denedik be en ufak bir problem gözlemlemedik.Çok emek verdiniz, güzel de olmuş.Yüksek hızlarda stabilite nasıl acaba, çünkü şasi ile de oynadınız umarım ok gibi gidiyordur.Güle güle kullanın..
Ellerinize saglik guzel olmus ama ilk basta baktigimda sanki eksik birsryler var gibi geldi sebebini bilmiyorum kotu de olmamis ama bisey eksik gibi..:wiinkk:
depoya, sele altındaki kapaklara, motorun alternatör ve debriyaj kapaklarına şöyle kırmızı çizgili desenler ekleseniz tasarım tamamlanmış olacak sanki. Ya da depoya bej rengi bir desen...
Ama hakikaten çok güzel olmuş, ellerinize sağlık güle güle binin.
Eğer ibre doğru gösteriyorsa skygo için 140-150 müthiş hızlar :queen:
Not: Misfit de neymiş, bunun yanında?http://clevelandcyclewerks.com/ccwbikes-1/
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama nedenini çözemediğim bir şey eksik ama ne olduğunu çözemedimBir de Böylesine emek harcanarak ortaya çıkan bir ürüne bari yapmacık efektlerle süslenmiş fotoğraf koymayın yahu
![]()
ve o kapağa bir de kurukafa :cherry:hocam o akünün olduğu tarafa Depodaki o muhteşem boya işçiliği ile boyanmış bir metal kapak lazım...
hocam o akünün olduğu tarafa Depodaki o muhteşem boya işçiliği ile boyanmış bir metal kapak lazım...
O kapak dükkanda çekmecede duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Bağrıaçık başka fotoğraf koymayalım demişti, yoğun istek üzerine koyduk :mrgreen: Neden olduğunu anladınız mı şimdi :mrgreen:
İbre mt 07 ibresiben 145 ile devam ederken tatlı bir şekilde arayı açıyordu.
![]()