Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

Çok emek verdiniz, güzel de olmuş.Yüksek hızlarda stabilite nasıl acaba, çünkü şasi ile de oynadınız umarım ok gibi gidiyordur.Güle güle kullanın..

Ellerinize saglik guzel olmus ama ilk basta baktigimda sanki eksik birsryler var gibi geldi sebebini bilmiyorum kotu de olmamis ama bisey eksik gibi..:wiinkk:

Millet olarak ne kadar üstün bir tevazuya sahip olduğumuzu burda gördüm.Tamam adam emek vermiş eline sağlıkta bu nedir. Olmuşmu şimdi bu.Ebayda satılan 300 dolarlık motorlardan bile daha kötü duruyor.Eline eski bir Çinli chopper geçiren cafe racer yaptım diye geçiniyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet olarak ne kadar üstün bir tevazuya sahip olduğumuzu burda gördüm.Tamam adam emek vermiş eline sağlıkta bu nedir. Olmuşmu şimdi bu.Ebayda satılan 300 dolarlık motorlardan bile daha kötü duruyor.Eline eski bir Çinli chopper geçiren cafe racer yaptım diye geçiniyor.

Zevk meselesi, beğenmemiş olabilirsin.
Cafe racer yaptım diye geçinmek ile yapmak arasındaki farkı anlatır mısın bana?

yavan durmuş sanki son haliyle, hele aksesuarları tamamlayın da görelim
tabi mesele sizin beğenmeniz
zahmetli işler bunlar, elinize sağlık
Kesinlikle şuan yavan. Aksesuar ve decal ile onlar toparlanacak ama :)
Çok emek verdiniz, güzel de olmuş.Yüksek hızlarda stabilite nasıl acaba, çünkü şasi ile de oynadınız umarım ok gibi gidiyordur.Güle güle kullanın..
Şasi de oturuş pozisyonu ve rake açısı değişti. Rake acisindan dolayı kıvraklık son derece iyi. Clip on gidon ile de tamamen kontrol altında. 150 km civarlarına kadar denedik be en ufak bir problem gözlemlemedik.
Ellerinize saglik guzel olmus ama ilk basta baktigimda sanki eksik birsryler var gibi geldi sebebini bilmiyorum kotu de olmamis ama bisey eksik gibi..:wiinkk:

Tabi ki de eksik. Proje bitti demedik yahu :) sadece son durum fotolarını attık. Biraz daha sabır hepimiz için :) bu kel görüntüsünden kurtulacak :)

Sizin elinize kolunuza sağlık resmen 8 sezon film izler gibi oldum her cümleyi tek tek ayrıntısına kadar okudum ve kitlendim her bir parçası emek kokuyor adeta :)

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Çamurluk olacak mı ? Bir ara benim motorunda son halini paylaşırım. Kendimce yapabildiğim kadarı ile...
(önceki hali için : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148474-chopper-motordan-custom-cafe-racer-yapimi.html
direksiyon, eksoz, koltuk değişti çamurluklar eklendi )

Ellere sağlık dostlar. Uzun zamandır buralara bakamıyordum. Gerçekten güzel iş çıkaran, emeğiyle bir şeyler yapmaya çalışan ve tabii ki bunu karalamaya çalışan insanlar gördüm şu yarım saatlik zamanımda. Skygo 250 gibi bir makinayı gayet güzel bir şeye çevirmişsiniz. Emeğinize sağlık. Tamamen bitip tüm aksesuarlarının takıldığı halini merakla bekliyorum...

emeğinize sağlık, çok güzel olmuş, ufak tefek eksikleri de tamamlayınca daha da güzel olacaktır.

bu arada bi numarası olmadığı halde hunharca eleştiri yapan arkadaşları da yaptıkları daha güzel eserleriyle birlikte görmek isteriz...

depoya, sele altındaki kapaklara, motorun alternatör ve debriyaj kapaklarına şöyle kırmızı çizgili desenler ekleseniz tasarım tamamlanmış olacak sanki. Ya da depoya bej rengi bir desen...

Ama hakikaten çok güzel olmuş, ellerinize sağlık güle güle binin.

Eğer ibre doğru gösteriyorsa skygo için 140-150 müthiş hızlar :queen:

Not: Misfit de neymiş, bunun yanında? :) http://clevelandcyclewerks.com/ccwbikes-1/

Son düzenleme:
Beğenmeyen kişiler bu iş zaten kişiselleştirme olayi,başkasinin zevkine göre yapilmiyor..Yalniz renklerden dolayı pek canlı durmuyor birde çamurluk olmadigi için boş görünmüş yapan kişi beğendiyse bizede harcadigi emekten dolayi tebrik etmek düşer.Bitmiş halini merakla bekliyorum.

depoya, sele altındaki kapaklara, motorun alternatör ve debriyaj kapaklarına şöyle kırmızı çizgili desenler ekleseniz tasarım tamamlanmış olacak sanki. Ya da depoya bej rengi bir desen...

Ama hakikaten çok güzel olmuş, ellerinize sağlık güle güle binin.

Eğer ibre doğru gösteriyorsa skygo için 140-150 müthiş hızlar :queen:

Not: Misfit de neymiş, bunun yanında? :) http://clevelandcyclewerks.com/ccwbikes-1/

İbre mt 07 ibresi :D ben 145 ile devam ederken tatlı bir şekilde arayı açıyordu. :)

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama nedenini çözemediğim bir şey eksik ama ne olduğunu çözemedim :) Bir de Böylesine emek harcanarak ortaya çıkan bir ürüne bari yapmacık efektlerle süslenmiş fotoğraf koymayın yahu :)

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama nedenini çözemediğim bir şey eksik ama ne olduğunu çözemedim :) Bir de Böylesine emek harcanarak ortaya çıkan bir ürüne bari yapmacık efektlerle süslenmiş fotoğraf koymayın yahu :)

hocam o akünün olduğu tarafa Depodaki o muhteşem boya işçiliği ile boyanmış bir metal kapak lazım...

HELAL OLSUN BEKLİYORUZ SONUCUNU BENİMDE ÇOK HEVESİM VAR MZ ETZ 251 VAR ELİMDE ONU TOPLURUM CAFE RACER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam o akünün olduğu tarafa Depodaki o muhteşem boya işçiliği ile boyanmış bir metal kapak lazım...

O kapak dükkanda çekmecede duruyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Bağrıaçık başka fotoğraf koymayalım demişti, yoğun istek üzerine koyduk :mrgreen: Neden olduğunu anladınız mı şimdi :mrgreen:

O kapak dükkanda çekmecede duruyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Bağrıaçık başka fotoğraf koymayalım demişti, yoğun istek üzerine koyduk :mrgreen: Neden olduğunu anladınız mı şimdi :mrgreen:

peki kuru kafa da var mı hocam :cherry:

Haklısınız hocam. bir sonraki fotoğraf tamamen bitmiş hali olsun.

İbre mt 07 ibresi :D ben 145 ile devam ederken tatlı bir şekilde arayı açıyordu. :)

Hocam motosiklet ibrelerinin doğruluğu... malum, bu motorun GPS ile hızlanma ve son sürat videosu olsa ne güzel olurdu :mrgreen:

Not: bu arada resimlerde göründüğü kadarı ile tekerlere balans ayarı yapılmamış gibi görünüyor. Kendiniz de yapabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=9koGE_HrTJ8 Gerçi o yüksek süratte tekerler titreşimini hissedilirdi ama belki de şansınıza tekerlek ve jant tam denk gelmiştir balansa gerek kalmamıştır (bizim bir arabada olmuştu böyle, lastikleri değiştirttik balansa gerek kalmamıştı) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar