Az Önce Lastiğim Patladı

Merhabalar, çinlinin gazabına uğradım sanırım. Yolda hiçbirşiy yokken lastik bi anda sıfır oldu asfaltla. Şimdi, daha ilk motorum tamirci buna ne kadar ister? Kazık yemiyelim :)

Foto eklenicek 5dkya

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Yolda hiç birşey yokken teker nasıl patlıyor yav, tamda çinli almayı düşürken:silent:

Ahanda lastik :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

Yolda hiç birşey yokken teker nasıl patlıyor yav, tamda çinli almayı düşürken:silent:

Bilmeyeceğim, Çin ürünleri çok gelişti bu konuda

Çinle lastik patlamasının ne alaksı var? Kesin bişey girmiştir? Durup dururken lastik kolay kolay patlama...

Motosikleti
600RR
ahah adam lastik patladı diye çinliye suç atıyorbence sen suç atmaya yer arıyorsun

La biz elimizdeki mala tahammül edemiyoruz çin malı diye.
Çinliler ne yapsın peki..
Adamın kendisi dahil karısı çocuğu herşeyi çin malı.. :queen:

Tamam da zaten lastiğin Çin malı olması ile patlamasının bir alakası yok ki.
Mesela Michelin pilot sporty, cbf in en çok patlayan lastiği olabilir. Çünkü yumuşak hamurlu ve dişleri yok. İyi lastik yola tutunur, patlamasıyla alakası yok.

Yıllar önce bisikletlerle dağ tepe tur yaparken bizim cst lastikler tık demedi, arkadaşların continentalleri sürekli patladı. 10kere lastik tamiri için durduk bir günde. Çünkü hafif olması için doğal olarak malzemesi ince ve daha kolay patlıyor onlar da.

Dostum git 60-70 liraya cikma bir michelin falan al temizinden. Zaten cinlilerin orjinal lastiklerinin ilk alindiginda degistirilmesi gerek. Ama lastigin cin maliyla alakasi olmaz fazla kayar yolda bu alakali olur.

bi kere lastiğin tubeless mi o önemli . Şamrelli lastikler anında sönüyor. Tubeless değil ise almanı tavsiye ederim.

Az önce benim de ön lastik patladı tamirciye bıraktım.
Lastikleri tubeless yapcam ama tel jant var :pr:

Abiler, içindeki şamprel midir nedir onu 30 tl yaparım diyor tubeless lastik annalli midir öyle bişiy tekini 100 tl takarım diyor ne yapayım sizce??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğitim almış olsan lastik patlamazdı eğitim almanız gerekiyor :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Abiler, içindeki şamprel midir nedir onu 30 tl yaparım diyor tubeless lastik annalli midir öyle bişiy tekini 100 tl takarım diyor ne yapayım sizce??

sen şimdilik yama yaptır iç lastiğine öyle devam et.sonra paran varsa marka bir lastik alırsın neymiş unilli v.s. yine naylon lastiği kaktıracak sana, ben hadımköyden sava mc7 leri tanesi 100 tl den aldım gayet de yeterli geliyor. 100 tl ye unilli :pr:

sen şimdilik yama yaptır iç lastiğine öyle devam et.sonra paran varsa marka bir lastik alırsın neymiş unilli v.s. yine naylon lastiği kaktıracak sana, ben hadımköyden sava mc7 leri tanesi 100 tl den aldım gayet de yeterli geliyor. 100 tl ye unilli :pr:

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim :)

ne demek kardeşim kardeş sayılırız biz , çinli kardeşliği:queen:

arkadaş lastik patlamasını bile çin malıyla bağdaştırdınız ya helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar