mt-07 mi mt-03 mü arkadaşlar.
son zamlardan sonra mt-03 ün paraçokomel eğrisi öne çıkıyor gibi ne dersiniz?
son zamlardan sonra mt-03 ün paraçokomel eğrisi öne çıkıyor gibi ne dersiniz?
23 yaşındayım şuan istanbulda öğrenciyim.daha önce Mersin'de 7 senelik 125cc 4 vites cub motorsiklet ve yine o 7 senenin son üç senesinde sürekli kullandığım 125cc mondial ve 250cc MZ ETZ251 var. Uzun yol yapmak istiyorum ortalama 100 ile çok devir atmadan gidebileceğim bir motorsiklet istiyorum. sonuç olarak MT-03 ü kendime uygun buldum acaba tecrübem yeter mi?
(not: 1.5 senedir motosiklet kullanmıyorum. yani mersine gittiğim zaman kullanıyorum sadece 1.5 senedir)
selamlar, bu motoru alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Rutin kontroller dışında dikkat etmem gereken neler olabilir? Nette sadece 8-9 tane ilan var. 4-5 tanesini zaten kafadan eledim. Geriye çok fazla alternatif kalmıyor. Birçoğu da zaten yaşına göre düşük kilometrede, bu konuda da biraz kıllandım açıkçası:/
arkadaşlar benim sol egzoz kapağı biraz fazla ısınıyor gibi bu konuda bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? (aradım ama yazıldıysa bile bulamadım)
Sa arkadaslar benim canavari satmaya karar verdim araba alicagim icin satiyorum 2008 model 27 binde ilana daha koymadim ama ilerleyen gunlerde koyucam detayli bilgi isteyen arkadaslar bana ulasip herseyini ogrenebilir istedigi ustaya gosterebilir fiyat 13.500 tldir. Iyi forumlar
arkadaşlar kimse cevap yazmadı ancak ben kendi izlediğim yolu söyleyeyim belki aynı sıkıntıyı yaşayan birileri daha olur, egzoz kapağının içerisindeki ısı yalıtımı sağlayan maddeyi yeniledim ancak kurtarmadı, sanırım parça da bir sıkıntı var, Yamaha servisine uğradım parçanın yenisi için 540 tl gibi bir fiyat çıkardılar, internette araştırınca y.dışında çok ucuza (150tl) bulabildim ve siparişimi verdim, beklemedeyim artık.
motorun yedek parça durumu nasıldır? tenere ile motır parçaları uyuşuyor mu?
bahsettiğin sargıyı ben de araştırdım ancak o sargı sadece boru kısmı için, benim sıkıntım susturucunun olduğu bölümde idi (artçı selesinin altındaki kısım), o bölgenin sarılmaması gerektiğini, sarıldığında içeride oluşan ısının çok yüksek olacağını ve bununda motora zarar verebileceğini okudum yabancı forumlarda, yurt dışından sipariş ettiğim parça geldi zaten, şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama bakalım...