BAJAJ PULSAR 200 RS BOYA SORUNU?

Arkadaşlar merhaba 1-2 aya bajaj puslar 200 rs alacağım fakat üzerlerindeki işaretli boyalı yerler pek dandik duruyor.Sticker mi bunlar? Sökülebiliyor mu?
GRAL83.jpg

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
İnternette görmüştüm,sanırım sticker çıkartabiliyorsunuz diye biliyorum.

Aynı şekilleri boyayla yapmak çok zahmetli ve sanatçılık isteyen bir iş, %100 sticker ve o fiyat skalasında da verniksiz olduğunu düşündüğümüzde yıkamacıda bile sökebilirsiniz :cherry:

Bencede çok güzel sökünce. Hatta benim olsa o sarı yerlere tonunu uydurup mat gri kaplama yaptırırdım o zaman harbi çok güzel olurdu.

AHZ

Boya sorunu ?!!!?? siz zevkinizi yansıtmayan renk kombinasyonunu soruyorsunuz başlığa sorun yazıyorsunuz? duyduğum sarı rengin solma olayı mı acaba diye baktım. Bende ns deki renkleri sorguladım ama sizin gibi değil.

200ns te verniksizdi

Hakikiteker fiyata göre sıralama yapma izmotoda gördüğümüz r1 de verniksizdi dikkatini çekerim :D

Boya sorunu ?!!!?? siz zevkinizi yansıtmayan renk kombinasyonunu soruyorsunuz başlığa sorun yazıyorsunuz? duyduğum sarı rengin solma olayı mı acaba diye baktım. Bende ns deki renkleri sorguladım ama sizin gibi değil.

Benim için büyük sorun o abuk subuk portakal kabuğu stickerlar.

yamaha mı samsun olur? :DD:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Up up up up ıp up

r25 samsun olur. yamaha derken?
marka karın doyursa millet r1 yerine bws alırdı , daha ucuza geliyor ikisi de yamaha.

sonuç olarak pulsar ile r25 atla deve farklı değil. biraz daha güçlü r25 o kadar.

up lama sebebini anlamadım bu arada sticker sökülüyor işte sorun nedir?

r25 samsun olur. yamaha derken?
marka karın doyursa millet r1 yerine bws alırdı , daha ucuza geliyor ikisi de yamaha.

sonuç olarak pulsar ile r25 atla deve farklı değil. biraz daha güçlü r25 o kadar.

up lama sebebini anlamadım bu arada sticker sökülüyor işte sorun nedir?

neet cevap verebilen görmedim

Mondial 151RS'ye özenmişler :mrgreen: bunun sticker'ları vernikli, RS200'de de NS gibi verniksizse şanslısınız.
1.jpg

Romedon kardeşim sen whatsapp grubundaysan veya face teki gruptaysan beni alırmısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar