Arkadaşlar Motrumu Değiştirdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice km ler:)

Kardeş hayırlı olsun :) Bu arada eklemeden geçmiyim bende senin motoru aldığın yerden Lazer kask aldım. Müşteri memnuniyeti güzel Bora abi hoş insan ödemelerde kolaylık ve indirim kısaca işini düzgün yapan bi yer :) (( reklam yapmıyorum sadece memnun kaldım ))

Hayırlı olsun. Bana da regal raptordan sonra oldukça farklı ve güvenli gelmişti.

Sana tavsiyem, gezerken rodaj kurallarına riayet etmen. Motorunun renginden ve alçaklığından ötürü görünebilirliği düşük buna da ayrıca dikkat etmelisin.

Grenajın yer görmesin.
eet sanırım rodaj 1000 de bitiyor.... max kaç devirlerde gitmeliyim rodaj aşamasında??

bende motorumu ordan almıştım çok iyidir oranın sahibi kendisinde de v-storm var

dün senin motoru gördüm ben orda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan eğer kızmassan üstüne de oturdum :) bende sarısından almayı düşünüyorum
krediyle mi aldın motoru .?

:cherry: eywallah saolasın... kızmak ne kelime yaw... rica ederim.... kredi kartına taksik yaptı bora saolsun....

arkadaşlar herkese tşk ederim.... inşallah ilk fırsatta güzel güzel resimlerini çekip göndericem sizlere.... sevgiler...

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...Global motorun sitesine ulaşırsanız orada rodaj ile ilgili tavsiyeler var bize söylenilen çok fazla düşük devirde ilerlemeyin ve ara ara çok zorlamadan hafifçe sıkıştırın oldu Rodaj aslında 1800 km de bitiyor aramıza hoşgeldiniz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler

hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza:)
abicim 500 cc'lik motordan sonra 250 cc nasıl olur bilmem
şimdi aklıma şey geldi bizim sıtkı amca güven61 daha önce regal raptor vardı ve satmadan CBF 500 aldı aradan 2 hafta sonra regal'i satmak için üstüne bindi vites 1 ama kendi 3.viteste zannetmiş ee tabi dedim 500 cc den sonra 250 cc çekilmez

hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmanızı veeeeeeee
kısmetse seneye yaz başında aynısının sarısından bana da nasip olmasını

dilerim........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar