[Bursa - MT]

İnsallah 1 ay sonra alacagim
Erhan (caliskan) ile ehliyet sinavina hazirlandik
Ehliyet sinavi nisan sonu
Akabinde onun ybr 125 ile biraz yol yapip karar verecegiz

Benim gonlumde rx3 var ama?

Hayırlısı olur inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

2 gün yağmur yağıyor diye bütün grup sustu. Nerdesiniz arkadaşlar??

Hayırlısı olur inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

2 gün yağmur yağıyor diye bütün grup sustu. Nerdesiniz arkadaşlar??

Müthiş bir yoğunluk var. Havalar ısınıyor çok yazar çok eğleniriz önümüzdeki zamanlarda..

Merhaba çok uzak olmayan tavsiye edebilceğiniz yerler var mı acaba ? Gittiğim birkaç foto ekliyorum böyle yerleri gezmek istiyorum.Karacabey gezisindeki herkese teşekkür ederim gezilerin devamını bekliyorum :)
QBnmWk.jpg
[/url][/IMG]
Xkgmq7.jpg
[/url][/IMG]
d3JmZ4.jpg
[/url][/IMG]
57vbmR.jpg
[/url][/IMG]
0nZ9N8.jpg
[/url][/IMG]
4rnXqL.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar Merhaba adım Ozan Demir. Bursa Setbaşı'nda oturuyorum. 22 Yaşındayım mümkünse gezilerinize bende katılmak istiyorum yaklaşık 3 4 aydır motor kullanıcısıyım ekipman ve evraklarım tam. Ekipmanla motor sürmenin değerini 2. ayımda yaptıgım kazayla sıfır hasarla kurtulup anlamış bulunmaktayım :) Yanlız sürmekten çok sıkıldım gezi ve diger aktiviteler oldugunda 0545 898 18 99 nolu telefondan bana bi msj atmanız gerçekten güzel olur. Saygılar

Merhaba, motoruma yeni arka balata almak istiyorum siz ne tavsiye edersiniz ve Bursa'da nerde bulabilirim? Motorum ybr125 2013 model.

Arkadaşlar Merhaba adım Ozan Demir. Bursa Setbaşı'nda oturuyorum. 22 Yaşındayım mümkünse gezilerinize bende katılmak istiyorum yaklaşık 3 4 aydır motor kullanıcısıyım ekipman ve evraklarım tam. Ekipmanla motor sürmenin değerini 2. ayımda yaptıgım kazayla sıfır hasarla kurtulup anlamış bulunmaktayım :) Yanlız sürmekten çok sıkıldım gezi ve diger aktiviteler oldugunda 0545 898 18 99 nolu telefondan bana bi msj atmanız gerçekten güzel olur. Saygılar

Ozan hoşgeldin.
Numaranı gruba ekledim.Gezi ve toplantılardan daha çabuk ve kolay haberin olur bundan sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Merhaba, motoruma yeni arka balata almak istiyorum siz ne tavsiye edersiniz ve Bursa'da nerde bulabilirim? Motorum ybr125 2013 model.

Balata için marka veremem ama,beşyol a inerken genç osman'dan sağda ki ilk sokağın hemen solunda yedek parça satan yerden alabilirsin.

petekli tipi balata kullanıyorum erken bitiyor balata ama cok iyi tutuyor. plastik gibi olanlardan kat kat daha iyi zaten 10 tl birsey hayatımız 10 tl den daha onemli

Waaaayyyy biloooo. Ben seni gömdüler sanıyordum. Motorsuz kalınca insan öyle oluyor. Ne vakit geri dönmeyi düşünüyorsun.

daha var gibi duruyor abi bayramdan sonra kısmetse :D r6>600rr>fazer>gsr600>r25>pulsar200>wolf250>tabana kuvvet :D bakalım ama gerçekten böbregin tekini satıp bi ducati falan alacagım bu gidişle :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar