4.Geleneksel Beylikdüzü Brunch (13.08.2006)

Super Moderator
aksi' Alıntı:
uluslar arası artçımız burdaymış kardeşim nerelerdesin hiç yoksun artık:p :p

alperim benide listeye yazın olurmu:queen:
kendimi bu kahvaltıya saklamıştım bu kahvaltıyla birlikte gene gün yüzüne çıkıyorum:p
tolgaya sölimde yazsın kardeşimi listeye:queen:
aksi gelde regal hakkında sohbet edelim alıcam yakında bende:queen: :queen:

zuhtupasa' Alıntı:
bu ne yaw ben gelmiom..aç kalcaz yaaaa:mrgreen:
S&S
paşam sen benim tabaktan otlanırsın:queen: :queen:

vedat kaya' Alıntı:
ben 5 gündür bişi yemiyom ona göre..
alper hepsini bitirme masa bana kalsın bariii
:queen: :queen:
sanada küçük bi bölüm ayırtırım orda zaten benim gelceğimi duyup stok yapmış adamlar terör sölemiş adamlara alper geliyo die onlarda önlem almışlar:queen: :queen:

Son düzenleme:
alooooww ben gelmiyom ya çevik kuvvette tanıdıklarım var bunlar burda açık büfe kahvaltılı eylem protesto vs yapıyo diye üstünüze salcam adamları dağıttıracam orayı :queen: :queen: :queen:

Super Moderator
-MUSTURAKİ-' Alıntı:
alooooww ben gelmiyom ya çevik kuvvette tanıdıklarım var bunlar burda açık büfe kahvaltılı eylem protesto vs yapıyo diye üstünüze salcam adamları dağıttıracam orayı :queen: :queen: :queen:
anaaa önce beni yakalarlar heee ben gelmesem mi:silent:

alper_tim' Alıntı:
anaaa önce beni yakalarlar heee ben gelmesem mi:silent:

en çok bu yiyo elebaşları bu olsa gerek diye ilk seni gotürürler wallaa :queen: :queen: :queen:

bide teror ü (ERGİN)i götürürler heralde bununda nick i sakat bunuda götürün :p :p :p

bide paşa var onuda unutmamak lazım :p :p :p komiserden ilk çıkacak laf: kahvaltı , eylem ,paşa , teror noluyo lem burda toplayın hepsini :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatırlatma
saat 9 da incirli ömür plazada toplanıp gidiyoruz yakın olanlar oraya gelebilir ilk sayfada 2. msj da kroki var

arkadaşlar programda değişiklik yok dimi,
9,da ömür önünde buluşma

007

Bir aksilik olmaz ise 10.30 gibi orda olmaya çalışacağım...:)

Yarın sabah herkezi bekliyoruz.
Artık son gün !!!
Soru ya da kafanıza takılan bişeyler varsa buyrun sorun :)

Bu saatten sonra bı anlamı olmaz ama ben gelemıyorum, kimse sebebini sormasin gercekten uzgunum :salut:

İyi geceler herkese floryada oturuyorum programa giderken bağlar köprüsünden biri beni alabilir mi? Artçılığım tuttu:mrgreen: Yolu bilmiyorum. :)

motorun yokmu igidu?
walla bu saatte motor bulmak biraz zor benim artçım olmasaydı seni alırdım
:pale:

Ya arkadaslar benim de gelesim var ama kimseyle tanismadik, nasil olur bilmiyorum..

Buyukcekmecedeyim ben..

yok yaw motor yok alonso :) , ömürde buluşacak mısın eğer diğerlerini görürsen haber verebilir misin? :) Cep 0544 790 52 33

Sabah da gireceğim nete belki gören olur beni :)

Ya arkadaslar benim de gelesim var ama kimseyle tanismadik, nasil olur bilmiyorum..

Buyukcekmecedeyim ben..

yumurcak, hiç önemi yok cuma günkü buluşmada ben herkesle tanıştım ve kimseyi tanımıyordum. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi geceler herkese floryada oturuyorum programa giderken bağlar köprüsünden biri beni alabilir mi? Artçılığım tuttu:mrgreen: Yolu bilmiyorum. :)

ben, geçen yıl toplantılara İETT otobüsleriyle ile katılıyordum.:cherry:
kimse de, "niye geldin len otobosunan?" demiyordu.:queen:
Bakırköy veya İncirli'den, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Kıraç, Mimarsinan,Hadımköy otobüslerine binersen, toplantı mekanının 15-20 m. yakınındaki durakta inersin. (tatilya'dan sonraki büyükşehir durağı.):bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar