cbr 250 mi yzf r25 mi rc 200 mü yardımmm ?

merhabalar herkeze sevgiler saygılar
Benim olayım şöyle arkadaşar abiler boy 1.95 kiloda 95 ve sporcuyum yani kalıplı uzun ve geniş birşeyim :D beklentilerim altımda cücük gibi kalmayacak bişey olması.
tecrübem var şehir içinde sürmek için birşey lazım zaten önemli bi etken var şuan cbr da r 25 te yeni kasalar çıkalı 2 şer yıl oldu sanırım bu kasalar değişir mi ? değişirse eğer ve ben değişmeden alırsam pişman olurum bilgisi olan var mıdır? öneri ve yorumlarınızı beklerim teşekkürler.

Altında 3üde ufak kalir hele bide artci alirsan motor görünmeyebilir.Ayrica genel olarak rahat oturuş pozisyonları yok sen hiç rahat edemeyebilirsin.

Honda sanırım oturuş olarak daha rahat olur. Sıralama yapacak olursak cbr,r25,ktm diyorum....

Altında 3üde ufak kalir hele bide artci alirsan motor görünmeyebilir.Ayrica genel olarak rahat oturuş pozisyonları yok sen hiç rahat edemeyebilirsin.

peki ne yapmak lazım oneriniz var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

Honda sanırım oturuş olarak daha rahat olur. Sıralama yapacak olursak cbr,r25,ktm diyorum....

teşekkür ederim başka öneriniz varsa alabilirim

peki ne yapmak lazım oneriniz var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

teşekkür ederim başka öneriniz varsa alabilirim

İnazuma olabilir.kalıp olarakta büyüktür, onun harici ninja 300 olabilir.İmkan dahilindeyse hepsine oturun resim çektirin..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Rc 200 veya Rc 250 uzun boylular için en rahat oturuşu sunuyor. Fuarda denedim. Siz de deneyin tek tek hepsini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar