Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı

Elinize sağlık motor çok güzel yükseliyor. 1 senedir düzgün r60/7 bulamadıgımdan bir türlü bu işe kalkışamadım. Zevkle izliyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Depo tamam sayılır :cat:

Her gece girip kontrol ettiğim tek konu. Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.

Yapma be hocam yeni gördüm konuyu. Tüm sayfaları çayı demleyip tek tek okudum. Bu kadar seri foto attığınız ve 17 sayfa olduğu için son kısımda finali göreceğimi umuyordum... Çok sıkıntılı zamana denk gelmişim son iki sayfada yaşadığım gerilim en kral aksiyon filmlerinde yok :)

Yapma be hocam yeni gördüm konuyu. Tüm sayfaları çayı demleyip tek tek okudum. Bu kadar seri foto attığınız ve 17 sayfa olduğu için son kısımda finali göreceğimi umuyordum... Çok sıkıntılı zamana denk gelmişim son iki sayfada yaşadığım gerilim en kral aksiyon filmlerinde yok :)

Gerilim daha yeni başladı. Bizi dövecek bir kaç arkadaş var hatta hala bitmediği için. Güzel yorumun icin teşekkür ederiz.

Kimmiş o kendini bilmezler? Nerede sanata ve sanatçıya saygı? :mrgreen:

Hocam çok çok çok güzel olmuş. Açıkçası bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmiyordum. Bakalım son hali nasıl olacak? Sona epeyce yaklaşılmış, sonuç büyük ölçüde belli ama olsun, parça parça değil komplesini görmek isterük!

Ben de mondial alınca size geleceğim en azından depoyu boyatırım, kapak yaptırırım. Yok yapmayız falan derseniz de skygo'yu kaçırırım :queen:

Not: Karbüratör manifoldu çinli ise bence ona çok güvenmeyin. Ben yeni değiştirdim gene kaçırıyor namussuz. Karbüratörü yağ içinde bırakıyor.Eğer mümkünse bulabiliyorsanız Honda'nın orjinal manifoldunu kullanın. Honda Rebel CMX250'nin manifoldunun buna tam uyması lazım. Eğer mümkün değilse sızdırmazlığı sağlayacak bir şeyler uygulamanızı tavsiye ederim. (Sıvı conta, teflon bant vb)

Son olarak motor tamamlanınca hava ayarını egzoz ölçümü yapan bir yerde yapın. Mikuni'nin tuning kılavuzunda yakalamanız gereken değerler var. Yanlış hatırlamıyorsam en iyi performans için 8000 devir civarında ideal hava yakıt oranını yakalamak gerekiyordu (14:1)

Şu gibi videolara da bakabilirsiniz (püskürtmeli karbüratörü ve çift karbüratörle farkını anlatıyor)
https://www.youtube.com/watch?v=tFW3FUXljUA

Son düzenleme:
Fotoğraf istediniz alın size fotoğraf.
Bu arada motorla ilgili neden fotoğraf koymuyorsunuz derseniz şuan yaptıklarımız ince ayarlamalar vs olduğu için fotoğraf çekecek bir detay yok ortada. Son gördüğünüz halde motor, ama nereden baksanız en az 25 farklı değişiklik ayarlama vs vardır üzerinde.

Depo şuan bu halde;

Sanırım pasta dahi istemeyecek boya :)

O nassı bi boyadır yav :mrgreen:
(El cevap: gayet güzel bir boyadır, iyidir, hoştur.)

boya gerçekten güzel olmuş. Hadi çalışın durmayın bakim :) Harbiden güzel olucak. Ayriyeten sayfayı da boş bırakmayıp sürekli yazmanız ayrı bir güzel. Bunun için tebrik ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beğenileriniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar lütfen eksik olmayın. Bu gece sevenleri kavuşturuyoruz :)

Hocam, Allah kolaylık versin. Tez zamanda biter inşaAllah. Yalnız o devir saati neydir öyle yav. Bittim resmen :) .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar