galiba tek çözüm bu..Anlattığın olayın video kaydı ile dava açacaksın.
BIMER'den ben bugüne kadar sonuç alabileni görmedim. Dilekçe kuruma gidiyor, yetkili amir memuru çağırıp durumu belki konusuyor ve sonra sıradan bir cevap veriyor. Verilen bu cevap valilik veya herhangi bir mevkii tarafından incelenmiyor, hukuka uygunluğu doğrulanmıyor. Cevap sana aynen geliyor.
Ancak, bimer takip numarası ile AMCALARINI devreye sokarsan o zaman iş büyür.
Bimere 2 sen kadar oldu dilekçe verdim, ilgili kurumdan cevap bile gelmedi, kuruma gittim sordum. 60 gün içinde cevap vermedik, istersen git dava aç dediler
Obdusman mı omdusman mı bi yere daha dilekçe verdim, beni haklı buldular, kurum kararı TANIMADI.
Artık yıldım, bıktım, usandım. Bana dokunmayan yılanın gelsin boynuma dolasın diyip geçiyorumDevlet memurları ve dahi 4 yıllık mezunu olmayan şahıslarla mümkün mertebe muhatap olmuyorum. Yakın zamanda ülkeyi terk edeceğim inşallah
![]()
Memleket iyice tımarhane oldu. Gazetelerde internette televizyonda şu son bir kaç yılda gördüğüm fantastik haberleri ömrümün diğer kısmının toplamında görmedim.
Şaka maka biz büyüdük ve kirlendi dünya. Geçmiş olsundan başka diyecek bir şey yok.
Polisle bir dayak alı koyma olayı oldu şikayet ettim adamın birini polise adam gülüyor polisle el sıkıştı işte bu çocuk oğlumu dövmüş cart curt üstüne beni okuluma götürüp yönetime şikayet ediyor felan polis bana sen suçlusun hayatını yakarım senin dedi adamın oğlunu dövmüssün dedi iyide oğlu akranım ! Okulun reisi sözde yaşım 19 lise sona gidiyorum POLİS BANA DEDİKİ ! SENİNLE BEN KAVGA EDERSEK Bİ SORUN YOK OLABİLİR BUNUN İÇİN CEZA ALMASSIN DEDİ ama sen elimdeki sıcak suyu çocuğa dökmüştüm o sinirle sen adama işkence etmissin gerekçesiyle beni hüngür hüngür ağlattılar öyle öfkelendimki terör örgütü yandaşları gibi karakolu basıp herkesi vurabilirdim o derece kendimi yumruklayıp dişlerim sızlayana kadar yumruklarımı ısırdım böyle bir adilik olamazdaha sonra tanıdık bir polis memuru bana dediki o polisleri bul itin .....ne sokayım dedi öyle bir yetkileri yok sonuçta reflex olarak dökmüssün dediki olayda aynen öyle oldu vurdu kafama elim yandı bende üstüne döktüm asker olacağım ozaman o polisleri güzel bi döveceğim oldu 6 ay hala unutmadım.
Ağlama sebebim hakkım yendi ezildim onca hakkımı bildiğim halde sen sinirlisin diyerek beni itip kalktılar adamda gülüyordu karşımda çay içiyor iyiydi be gelde ygs ye çalış polis ol vazgeçtim olmadım çalışmadımda o olay öyle etkilediki beni ama yinede düşman değilim polisime
Az bile yapmış o polis sana. Ben olsa itin bir tarafina cikamayacağın şekilde sokardim.
O polise talimatı bizzat birileri verdi dostum... Gerçi bu durumda dolaylı yoldan vermiş oluyor... Polis devlet polis devlet diye yırtınıyor ya geZizekalılar, aha işte bu en ufak göstergelerinden biri. Polisin trafik çevirmesini silah çekerek yaptığı AMerika'da bile böyle bir hareketin sonuçlarını biraz araştır bulursun.
Polis karakola şikayet edilmez. Şıracı bozacı muhabbetine döner. Polis savcılığa şikayet edilir. İspat ve delille şikayet edilir. Sende hiçbiri yok.
Yapacağın şuydu: Eğer fırsat olursa ve becebilirsen sakince motorundan inip, çaktırmadan telefonunun kaydını açıp, adamın yanına gidip "niye giden motorda kolumdan çekiyrosun" diyecektin, o da sana "ya senden önceki kaçtı da ondan yaptım" deyip yaptığını teyit edecekti. Sonra bi şekilde ekipti sicildi falan numarayı okuyup dönüp arkanı gidecektin. Ertesi gün savcılığa şikayet edecektin.
Uzun lafın kısası, şikayetle falan uğraşma, vaktini harcama, sinirini daha beter bozma. Buranın Türkiye olduğunu ve böyle şeylerin normal olduğunu bu seferlik kabullen, bir dahakine tecrübeli olarak hayatına devam et. He senin gibi 50 kişi böyle takip etse belki kıl tüy miktarında bir toparlanma olur da, felan da falan da öyle de böylğşfkeağlfişsadibçfbn.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Ya da ABS'li motor al. ABS olsaydı bunlar olmazdı...
ohh ne güzel memleket kanıt yoksa herkes birbirine dalıversin nerde bu devlet hükümet ne bok olduğu da belli değil artık. kardeşim boşuna dememişler balık baştan kokar vallahi de billahi de böyle. o memurun amiri iyi olsaydı o memur böyle olmazdı onun amirinin amiri işini iyi yapıyor olsaydı yine yapamazdı bu durum en yukarıya kadar böyle gider kardeşim... en baştaki işini iyi yapar şikayetleri iyi değerlendirip gerekeni yaparsa herkes ayağını denk alırdı. denizli güzel memleket sırf bu hareket ve hareketlere karşı iyi bir motosiklet derneği kurulabilir amblemi tak göğsüne paşa ol etrafda o zman bakıyım yakana üfleyebiliyorlar mı? sana yapılacak haksız bir hareket kanıtsız ortamlarda bak ne getiriyor adamın başına. ondan sonra topunu.