[MT-İstanbul]11 Ağustos Cuma/1.Geleneksel Tophane Sohbet,Nargile,Çay,Tavla Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla abi bende yeni geldim ben şahsen pek keyif alamadım ortam o kadarda güzel değildi ortamdan ilk ayrılanlardanım ben 3 aydır ortamda değildim ve çok şey değişmiş çok yeni insanlar var ve ben hiç biriyle tanışamadım kafamda bozuktu erkenden kaçtım

dun aksam benım ıcın keyıflı gectı:cat:
bırde tophane cıkısı sarıyer tarafına kaçıp boğaza
karsı caylarımızı yudumladık...:)
emegı gecen tum arkadaslara orjanızasyon ıcın
TESEKKÜRLER...:rendeer:

arkadaslar burdan hepinize cok tesekkur ederim gercekten güzel bi geceydi.cok içten insanlarla tanıştım,muhabbet ettim,nargile içtim,tavla oynadım bundan iyisi şamda kayısı demişler :) gerci savas abi (tavla ustadı) bizi perisan etti ama o da tuzu biberi oldu :)

igidu sen de dogustan bi artçılık yetenegi var :) umarım ehliyetine ve motoruna en kısa zamanda kavusursun.tavlayıda bigün kaldıgımız yerden devam ederiz.:)

batuhan35' Alıntı:
dun aksam benım ıcın keyıflı gectı:cat:
bırde tophane cıkısı hisar tarafına kaçıp boğaza
karsı caylarımızı yudumladık...:)
emegı gecen tum arkadaslara organızasyon ıcın
TESEKKÜRLER...:rendeer:
:cat: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostlarla yine harika bir akşam....Yeni arkadaşlar...Rumeli Hisarı'nda mehtaba karşı içilen çaylar...Şıpır şıpır terlediğim, motorumdan indiğim anda hararet yaptığım (Kızıl Tilki su soğutmalı, idare ediyor ama şahsım hava soğutmalı olduğundan rüzgara ihtiyacım oluyor) bu sıcak ve keyifli gece bitmesin istedim. Merter'de Burak'tan (Dj_Ex) ayrıldıktan sonra tam eve gidiyordum ki fikrimi değiştirip vurdum Beylikdüzü'ne.Beni acıktıran sahil gezisinin tahriki ile girdim kanata.İnci hocamın leziz, enfes, tadına doyamadığımız (o kadar canavar arasında bu mümkü değildi zaten.nehre düşmüş bir et parçasının etrafındaki piranha balıkları gibiydiler.hepsinin gözleri kapalı, ağızları hareket halindeydi:queen: ) dolmaları da iştahımı fena açmıştı zaten.
İnci hocam;
Güzel ellerine sağlık.Akşamımıza lezzet kattın.Yalnız seni Kabataş'ta geride bırakmak zorunda kaldığımıza üzüldük.Bir dahaki sefere seni motorla alalım bence.
İki teker dostlarıma selamlar.
Ben bu motorcuları seviyorum yaw.:rendeer:

geldim yendim gittim (5 kişiyi)daha ne isterimki bu buluşmayı cuma günlerinde değilde ya perşembeye yada çarşmabaya alırsak d aha sohbet dolu ve daha keyıflı olacağı düşüncesindeyım..
oturma düzenımız ilk gelen arkadaşlarında acemiliğinden dolayı dağınık olmuş biz arkadaki kısımda daire şeklınde oturacaktık aslında...
neyse bir dahakı sefere daha organize oluruz inşallah...
gelen ve katılan butun arkadaşlara selamlar sevgiler..
imza: kader mahkumu çizik savasxxl :mrgreen:

geldim yendim gittim (5 kişiyi)daha ne isterimki bu buluşmayı cuma günlerinde değilde ya perşembeye yada çarşmabaya alırsak d aha sohbet dolu ve daha keyıflı olacağı düşüncesindeyım..
oturma düzenımız ilk gelen arkadaşlarında acemiliğinden dolayı dağınık olmuş biz arkadaki kısımda daire şeklınde oturacaktık aslında...
neyse bir dahakı sefere daha organize oluruz inşallah...
gelen ve katılan butun arkadaşlara selamlar sevgiler..
imza: kader mahkumu çizik savasxxl :mrgreen:

abi ne gerek yok ki SenLe tamer abi zaten dairyi oLuıştumuştunuz :queen: :queen: tabi Erdoğan Arada biraz yama gibi kaLıyordu ama oLsun :)

erdoğan d emeyın bana yedi ömrümü bitirdi b ewnı zayıflayacağım onun yuzunden...

abilerim ablalarım resımler nerede elınde makınayla dolaşan arkadaşlaer numaradanmı flash patlatıyordunuz??:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAVASXXL RELOADED:mrgreen:

hoşgeldin abi geçmiş olsun bu arada dün bunca motorcu dostumuz varken evden çıkamadık ve onca eğlenceden mahrum kaldık ama olsun can sağlığı önemli :rendeer:

babacım valla geç söyledın n erken haberımız olsaydı valla bi arkadaş alırdı senı artcı olarak...

19 adet foto oğlum eve makinayı getirince :silent: hemen yüklenecektir arkadaşlar bugün tabiiki:pale:

beyler hani fotolar...gelemedim kusura bakılmasın...Beşiktaş maçındaydım...yanlış anlamayın ama iyikide maça gitmişim...zevkli maçtı valla...Beşiktaşı İnönüde izlemekten çok keyif alıyorum...

Savaş öncelikle sana söz verdiğim halde gelemediğim için özür dilerim.Bir başka bahara karşılaşırız artık rövanşta.:)
Mete-Han nasılsın kardeşim iyimisin neler yapıyorsun...

slm savaş abi bee kaçırdım desene buluşmayı bi çoğunuzlada tanışmayı çok istiyodum savaş abi ama biz seninle komşuyuz zaten arada yanına gelip sorarım ne program organizasyon var diye ama başka bi organizsasyona mutlaka geleceğim...ben internete fazla giremiyorum genelde akşam saatli girebildiğim için bu organizasyondan haberim olmadıneyse abi sitedeki dostlara slmlr görüşmek dileğiyleiyi seyirler herkeze...:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Savaş öncelikle sana söz verdiğim halde gelemediğim için özür dilerim.Bir başka bahara karşılaşırız artık rövanşta.:)
Mete-Han nasılsın kardeşim iyimisin neler yapıyorsun...

Ya sorun d eğil zaten akşam çok yoğundum 5 kişiyi yendımde söylemesi ayıptır..:queen:
arının soktuğu güne dekgelmeseydın sanada yazık olacaktı...:queen:
bidahaki s efere artık...:bounce:

Ya sorun d eğil zaten akşam çok yoğundum 5 kişiyi yendımde söylemesi ayıptır..:queen:
arının soktuğu güne dekgelmeseydın sanada yazık olacaktı...:queen:
bidahaki s efere artık...:bounce:

YA SAVAŞ ABİ AÇIKCASI SİZİN MOTORLARDA UÇAK MOTORU VAR SANKİ ARKANIZDA KALMAYAYIM DİYORUM BİİZİM ZEKİYEYİ BÜYÜTEYİM BENDE ARANIZA KATILCAGIM TABİ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar