Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba, bende epey bi bakım yaptım,repsol grenajlar falan derken jilet gıbı oldu makine,benimde gidon bilyasında ufak bı boşluk var bu kadar bakım yapmış onu yapmassam ayıp olur, konik rulman linki varmı bende orjınal düşünüyorum ama karar veremedim

normalde böyle mekanik bir parça alacak isem genelde wemoto.com üzerinden alıyorum ingilterede yerleri çok dürüst ve iyiler bir keresinde bir ürün gümrükte unutulduğu için ( çok ufak birşeydi ) 3 ayda geldi neredeyse 2 ay dolmaya yakın adamlara mail attım gelmedi diye yenisini ekspress ile göndermişlerdi ilk gönderdikleri üründe geldi sonradan adamlara para ödedim paypaldan tekrar durumu izah edip

parça bu genelde alttaki bozuluyor
10046729.jpg

ama aynı ürün burada 45,22$ kargosu dahil vergisi düşülmüş halde
http://www.wemoto.com/bikes/honda/c...apered_headrace_bearing_set_by_all_balls_usa/

ebayde ise 29,99$ parça + 22$ kargo ile toplam 52$ düz hesap
http://www.ebay.com/itm/2001-2006-H...ash=item25b9b99209:g:2EQAAOxyFn9R5CC6&vxp=mtr

ödeme paypal ve kredi kartı olunca paypalın 1 2 dolar ve bankanın kuru efektif üzerinden hesaplaması ile 6 7 lira fark edebiliyor max tl karşılıkları

wemotodan alacağım ben bu hafta sanırım düşünürsen beraber alırız duruma göre

ayrıca fotoğraflarıda görelim topladıysan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

bu arada aynı rulmanlardan bostancı sanayide de buldum amerikan malı yine
100 liraya geliyor alt üst ama keçeleri ayrı almak gerekiyor numune götürmeden fiyat için birşey diyemiyorlar

Son düzenleme:
Merhaba, ebay dakini bende listeye almıştım, bende sipariş vericem 2 adet alalım kargoyu bölüşelim istersen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Senin motor kaç model di

Merhaba, ebay dakini bende listeye almıştım, bende sipariş vericem 2 adet alalım kargoyu bölüşelim istersen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Senin motor kaç model di

2001 fotoğraf altında da yazıyo aslında 2001 2006 olduğu gibi aynı denebilir 2003 sonrası modellerde süspansiyon ayarı ve far açma kapama olayı var manual

Ben bostancıdaki adamdanda alabilirim beklememek adına grenajlarım hazır olunca direk servise sokacağım çünkü

Merhaba Arkadaslar motoruma leyla edıson stıcer yaptırmak ıstıyorum hosuma gıttı bu sekılde nerde yaptırabılırım daha once bu tarz calısma yapan varmı ?

g8D0y3.png
[/url][/IMG]

Merhaba arkadaşlar akrepovic egzoz almıştım ferik egzoza gittim 600tl fiyat çekti uyuz oldum biraz araştirdiktan sonra tornacı arkadaşıma anlattım o'da yaptı sağolsun boruları kumlamada yaptık süper oldu seside çok güzel videosunu zaman bulunca yaparız buyrun resimler
m6aQj8.jpg

Ferik egsoz yetkili servisleri gecti :pl:::11122::

Egsoz kadar para istiyor adam araboru atmaya

salyangoz olduğu için işçilik uğraştırıcı, bizim f4i lerin düz boru olduğundan daha maliyetsiz :) ama yinede çok fazla istemiş aşırı istemiş hatta,

ayıptır günahtır bazı şeylerde böyle

bu arada kumlama işlemini ne kadara yaptırdınız ?

Merhaba Arkadaslar motoruma leyla edıson stıcer yaptırmak ıstıyorum hosuma gıttı bu sekılde nerde yaptırabılırım daha once bu tarz calısma yapan varmı ?

[url=http://hizliresim.com/g8D0y3][url]http://i.hizliresim.com/g8D0y3.png[/url][/url]

bunu ancak yurt dışından hazır grenaj seti alarak yapabilirsiniz.
bu şablonda kimse kolay kolay iş yapmaz yapacak olanda pek ucuz rakama yapacağını sanmıyorum çok uğraştırıcı çünkü

ayıptır günahtır bazı şeylerde böyle

bu arada kumlama işlemini ne kadara yaptırdınız ?

bunu ancak yurt dışından hazır grenaj seti alarak yapabilirsiniz.
bu şablonda kimse kolay kolay iş yapmaz yapacak olanda pek ucuz rakama yapacağını sanmıyorum çok uğraştırıcı çünkü

Kumlamaya para vermedim egzozu yapan arkadaşın tanıdıgiydi para almadı istersen fiyat sorarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar