Gösterge bozuk demekki. 12 litre benzin deposu olan, 100km'de 3 litre yakan motor ortalama 400km'de deposunu bitirir.
Depo ilginç bir şekilde 12.60 Litre benzin aldı. Bayiden alıp doğrudan benzinciye girdim. İçinde de biraz benzin vardı ya pompacıların gösterges bozuk yada bu motor 13.5 litre falan yakıt alma kapasitesine sahip.
Motor 150km ye geldiğinde depoyu açıp içine baktım hala gırtlağına kadar benzin vardı.
Göstergenin bozuk olduğunu sanmam sonuçta bayiden alırken gösterge kırmızıdaydı. Benzini alınca full gösterdi.
gördüğünüz üzere
150km ye geldiğinde hala gırtlağa kadar yakıt var. Sizin söylediğiniz gibi bu motorun 3 litre yakması ütopya. En fazla 1.5 / 2.0 litre yakıyor bence.
Neyse sonuç itibari ile rodajdayım ve yarın rodajı bitirip Yağını değiştirip hatta arka dişliyide 40 yapıp sonuçlara tekrar bakacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Mt09'da 50tl lik benzin 200km de bitiyordu

Bunda şimdiden 350km oldu ve gösterge yerinde oynamadı.
Hayretler içersindeyim. Bedavaya yol yapıyorsun.