Yamaha Virago 250 Kullanıcıları

Motosikleti
XV250 - FZ6
7500 eder mi bilmiyorum. Bence 6-7 bin arasi verilebilir eger uzun sure kullanmayi dusunuyorsaniz. Evladiyelik olarak alinacaksa 7500 de verilir.

Mucok abi yapsın pazarlığı senin yerine :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

Simdilik elimde sadece bu fotograf var. Bir ara cekip koyarim gene.
92 model motorum. Biraz parca degisiklikleri oldu ama hala orjinal sayilir.

http://s12.postimg.org/lr14cgxz1/IMG_1210.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

cok iyi bulmussunuz. Tertemiz. Arkadaki BMW'de guzel gorunuyor bu arada.

Fazıl abi senin arka teker 140 mıydı ?

Bir türlü amacıma ulaşamadım, iki aydır Yamaha diye dolanıyorum ortalarda, toplu taşımayı kullanmaktansa gidip lifan ya da Regal alacağım çok az kaldı

Sonunda amacıma ulaştım, bu da benden olsun
image.jpg

Hayırlı olsun, çok güzel duruyor.Amerikada ki sitede beyaz Virago görmüştüm çok hoşuma gitmişti.
Ne kadar verdin, kaç km de?
Sorunsuz, sıkıntısız keyifle sürersin inş.

teşekkürler hepinize, 50 bin de, 99 model, 7 bine aldım. alır almaz 24 saat olmadan 160 km yol yaptım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

tekrardan merhaba, kafama bir şey takıldı, acaba sizin ruhsatlarda motor tipi ne olarak geçiyor

teşekkürler hepinize, 50 bin de, 99 model, 7 bine aldım. alır almaz 24 saat olmadan 160 km yol yaptım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

tekrardan merhaba, kafama bir şey takıldı, acaba sizin ruhsatlarda motor tipi ne olarak geçiyor

Merhaba,

XV 250 S yazıyor bende.

benim aldığımda da XVS 250 yazıyor, o yüzden merak ettim ben de. Parça konusunda yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?

benim aldığımda da XVS 250 yazıyor, o yüzden merak ettim ben de. Parça konusunda yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?

Parçasına göre değişir :)
Eğer sıkıntı varsa genelde ayarsızlıktan oluyor. Ustanın biri karbüratörün içindeki huni benzeri parçanın lastiği yırtık dedi (adını unuttum parçanın), orj. al ki sorun yaşamayalım dedi. Ama yırtık filan değilmiş. Orj.de 390usd falandı.

Benim sorun gözle görülür şekilde bariz, egzantirik gergi pompasında çatlak var, Maslak'ta Levent Usta'ya ki teşhisi de kendi koydu zaten, ilk gittiğim yer silindir contasının değişmesi lazım demişti. Velhasıl kelam egzantirik gergi pompası lazım :)

Arka silindire yağ pompalayan parça sanırım, şu an tam görseli elimde değil ama şuna benziyor
cbf%20250%20eks%20gergi-600x600.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

aradığım parça tam olarak bu
IMG_0561.jpg

Benim sorunu maslak oto saniyede Ay motosiklet çözmüştü.Bakım için gidebilirsin bence. Ne yaptın sorunlu parçayı?

Yurt dışından siparişi verdim bekliyorum, eksozu deldim bu gün, bir de sağlam bir ayara ihtiyacı bar gibi duruyor

Dediğim yere baktırabilirsin. Normal de egzoz tek çıkış,iki çıkışlı gözüksede.senin egzozlar iki silindirden geliyor yanlış görmediysem.

evet, arka silindirden gelen kısım çürümüş delik, parça gelmedikçe de doğru düzgün kullanmasam daha iyi gibi duruyor.

tekrar merhaba herkese, motoru aldıktan sonra 2 haftada 2 bin km den fazla yol yaptım. Motor aynı devirde uzun süre sürünce tam altımdan bir yerden sürtme sesi geliyor, bir kaç ustaya götürdüm, bindiler denediler ama hepsi de hiç bir sorun yok dediler ama maalesef ki var, sizin bir yorumunuz var mı bu konuyla alakalı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar