Selam bende aranıza yeni katıldım. Motorumu daha alalı yeni oldu ama ilk intibama göre verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verecek gibi. Motoru almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem ilk sayfadaki resimlere ve broşürlerdeki reklam resimlerine kanmasınlar.(çünkü orjinali kat kat daha iyi) motoru bayiye gidip bi orjinal görün. Test edin. Hemen hemen aynı kulvardaki arkadaşlarına binayen kalite, serilik , rahatlık ve gösteriş açısından fark yarattığını anlayacaksınız.Siyah rengine hasta oldum. Malesef bizim ülkemize getirilen renk seçenekleri(kırmızı , mavi , beyaz) parçalı yapıştırma tarzı olduğu için pek çekici gelmedi.Diğer ülkelere yaptıkları gibi full kırmızı yada mavi getirilseydi çok daha dikkat çekeceğine eminim.Şimdlik bu kadar.:king:
Bu konuda size katılıyorum, ben de bugün işyerime yakın bi bayiye fırsat yaratıp gittim, hem bi kahvelerini içtim hem de motoru yakından inceledim selesine oturdum, çalıştırdım, jikle ile, rölanti ile sesini, titreşimini dinlettirdi bayii. Bugün Hero Karizma başlığında da bahsettim, motor görüntü ve işçilik kalitesi bakımından neredeyse japonlar ayarında, ama japonlar derken commuterleri kastetmiyorum. Pulsarların rakibi japon commuterler değil benim gözlemim, onların rakibi Bajaj 150ST ya da F olabilir ki onların bile tipi ve teknik verisi daha iyi. çünkü tasarım, işçilik ve teknik veriler olarak açık ara üstünler. Ben NS150'yi bugünkü 15 dakikalık ilk izlenimimde oldukça beğendim. Yarın evime yakın başka bi bayide (Ekrem bey'in önerdiği bayiide) test etmeye de gideceğim büyük ihtimal. Şayet testten de gönlümü kazanırsa, (ki test için neredeyse tek kriterim rahatsız edecek bir titreşimin olup olmadığıdır) muhtemelen bir hafta 10 güne bir NS150'de ben alırım. Umarım testte de düşündüğüm gibi olur sürüşü. Gerçi sizler çok olumlu yazıyorsunuz. Yukarıda bir arkadaş uzun yolda eli uyuşturacak, aynadan arkası seçilmeyecek titreşim filan yok hatta üst devirleri zorlamazsan hiç yok yazmıştı, bu benim için önemli. Zira sele konforu ve amortisörleri üstüne bindiğimde hoşuma gitti. Motorun genel görünümü adeta 500'lük motor hissiyatı veriyor, gözünüzle gördüğünüz depo ve karenajlar 150'lik bir motor değilmiş de daha büyük bir motormuş gibi görünüyorlar. Egzosunu çok beğendim, yok gibi bir şey, rölanti sesi de hoşuma gitti. hatta bayideki motorda arka topcase vardı, yakışmaz diye düşünüyordum ama gayet iyi durmuştu. Ve nakit alımda düşündüğüm kadar iyi bir fiyat verdi bayii. Yarın Heroları da test edeceğim. Bu iki teste göre kararımı vereceğim. Ama gerçekten fotolardakinden çok daha iyi görünüyor motor, fotolarda da beğenmiştim zaten fakat yakından görüp selesine oturup sesini dinlemek, detaylarını incelemek başka bir şey. Ben aynı paraları artık cbf150, ybr125 gibi modellere vermek istemediğim için ciddi ciddi bu motor üstünde düşünmedeyim. Umarım test sonrası da hayal kırıklığı yaşamam.