Naked motoru mat siyah yapma

Plastidiple boyansa ne kadar masraf tutar? Kendim boyasam veya plastidipçiler boyasa çok fark olur mu?

ben kendım boyamıştım iki gün sonra boya attı kendın boyama bence cunkı onlar üzerine bi madde daha atıyolar boya iyice yapışıyor kolay kolay kalkmıyor

ben kendım boyamıştım iki gün sonra boya attı kendın boyama bence cunkı onlar üzerine bi madde daha atıyolar boya iyice yapışıyor kolay kolay kalkmıyor

Bildiğim kadar plsti dipte astar gibi olay yok. direk boyayı sıkıyorlar.
Yanlışım varsa düzeltin

Bildiğim kadar plsti dipte astar gibi olay yok. direk boyayı sıkıyorlar.
Yanlışım varsa düzeltin

evet astar yok, spreyi 6 kat uyguluyorsun ama sonuçta ısıl işlem yani fırınlama gibi birşey uygulanamadığı için ufak tefek sürtmelerde dahi soyuluyor. Arkadaşım bu arada bence motorunu siyaha boyama ! Zaten görünülürlüğümüz sıfır trafikte, kendini iyice hayalet yapma. Benim tavsiyem tabi.

plasti dip sıkıntı ben motorun ufak parçalarına uygulayayım deidm . uygulaması dert 6 katta kurtarmıyor ayrıca emizemek icinde baya bir ugrasıyorusn sadece düz ( depo üstü ve cam - ayna ) gibi yerlerden kolay cıkar . girinti cıkıntılarda problem .

Golf 7 İçin 2000 lira fiyat almıstım naked mı motor ıcın tahmınımce maxımum 300 ısterler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar