saydıklarına bakarsan cruiser'lara gönül vermiş gibisin. ybr ve benzeri motorlar öneren arkadaşlar olmuş cruiser saymasaydın bende ybr, cbf 150, cb125, tvs apache tarzı motorlar önerecektim ama cruiser'a gözün kaydıysa oradan ilerleyelim. bir kere listeden gv250'i çıkar. başlangıç için belki biraz kuvvetli gelebilir ama alışılmayacak değil lakin parçaları pahalıdır o motor yeri öptüğünde serviste seni öper (acemilik düşmeleri olacak hepimizde oldu. inerken yan ayağı indirmeden inmeye çalışmak, durduğunda motorun ağırlığına alışık olmadığın için ayağının kayması ve düşmesi ve bunun gibi birkaç kakalak gibi düşmeler benim başıma geldi ondan sayıyorum). regal raptorun 250 cc'lerine bakabilirsin parça fiyatlarıyla ilgili çok bilgim yok uygunsa alınabilir ama spyder modeline bakma kullanırken zorlanırsın. senin yerinde olsam kuba sl200'e yönelirim. keeway 150 dediğin sanırım keeway superlight 150 birde onun keeway superlight 200'ü var zaten araştırmışsındır artık o motor keeway olarak değil kuba olarak geliyor. zaten alırken aksesuarlı satılıyor en fazla bi sissy bar taktırırsın.