Mondial 150 Mash ve 150 Argent arasındaki fark nedir ?

SA iyi geceler iki arasında kararsız kaldım sipariş verip alıcam mash daha uygun diğerine göre ve yanında bagajı kask zincir kilidi ücretsiz veriyolar ama aralarındaki farkın ne oldugunu ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Lütfen bu kadar üye var bilgisi olan yokmu yarın sahip olucam bu motorlardan birine ama sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum yardımcı olablrmisiniz rica ediyorum..

Son düzenleme:
Bu konuya pek cevap gelmemesinin nedeni saatin geç olması ve bu motorların pek kaliteli olmayışıdır. İkinci el alın ama kaliteli birşey alın veya daha fazla para biriktirmeye bakın. Bunlar çok güvenli motorlar olmayabilirler. Bunun yerine honda ace125 gibi motorların ikinci elleri daha yararlı olacaktır.

Bu konuya pek cevap gelmemesinin nedeni saatin geç olması ve bu motorların pek kaliteli olmayışıdır. İkinci el alın ama kaliteli birşey alın veya daha fazla para biriktirmeye bakın. Bunlar çok güvenli motorlar olmayabilirler. Bunun yerine honda ace125 gibi motorların ikinci elleri daha yararlı olacaktır.

Çok duyduğum isim oldugu için bide ben iyidir diye düşündüm bilmiyodum kalitesiz oldugunu teşekkür ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. sinede sahip olup kullandım.mondial alıcak isen o bütçelere 125 mh drift 150mr vulture al özellikle vulture vites geçişleri sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar