- Konu Yazar
İyi aksamlar. Kendimi daha once gerekli yerde tanitmistim. Ama ilk konum oldugu icin citirdan bir ozet gecicem. Ben 21 yasinda bir ogrenciyim. 18 yasimdan beri İstanbul trafiginde aktif bir sekilde araba suruyorum. Motora hevesim yeni yeni basliyor ve eger becerebilirsem ileriye donuk bir cok kararimi degistirebilecegimi biliyorum. Gelelim beklentilerime; bilincli bir motorcu olmak istiyorum. Arabayi kursta ogrenmedim, eksikligini bir arabayi pert ederek fazlasiyla cektim, neyse ki kimseye bir zararim olmadi.
Gelelim sevdigim ozelliklerime; Hiz yapmayi, asiriya kacmayi sevmem. Arabayla 140'i gecmem. Araba otuyosa da otmuyorsa da kemerimi hep takarim.
Asil sorum şu: hic bir motor ehliyetim olmadigi icin bu hafta gis akademiyi telefonla arayip fiyat istedim 1500 lira gibi bir fiyat istediler. Honda nin kursu icin ilk seviyede 500 lira gibi bir fiyati var. Araba ehliyetimi 450 liraya aldigimi dusunursem gis akademi bana cok pahali geldi. Ama okuduguma gore taban fiyat uygulamasi yuzunden en basit kurslar bile 4 haneli paralar ister olmuslar.
Sizce ehliyet almak icin nasil bir yol izlemeliyim?
Gelelim sevdigim ozelliklerime; Hiz yapmayi, asiriya kacmayi sevmem. Arabayla 140'i gecmem. Araba otuyosa da otmuyorsa da kemerimi hep takarim.
Asil sorum şu: hic bir motor ehliyetim olmadigi icin bu hafta gis akademiyi telefonla arayip fiyat istedim 1500 lira gibi bir fiyat istediler. Honda nin kursu icin ilk seviyede 500 lira gibi bir fiyati var. Araba ehliyetimi 450 liraya aldigimi dusunursem gis akademi bana cok pahali geldi. Ama okuduguma gore taban fiyat uygulamasi yuzunden en basit kurslar bile 4 haneli paralar ister olmuslar.
Sizce ehliyet almak icin nasil bir yol izlemeliyim?