Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.a sıfır motosiklette balata sesi normal midir? motosiklet çalışmıyorken park etmek için hareket ettirirken hafif sürtme sesi geliyor.

motorun yeni gelir o ses balatalar asındıkça azalır gider

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Tesekkurler peki seramik cila veya pasta cila yaptirmami onerirmisiniz?

seramik kaplama yaptırabiliyorsan yaptır derim ama tuzlu bişi bilgin olsun :cherry: motora cilanın ve yıkamanın hiç bi zararı olmaz bunuda unutma ama iyi marma iyi ürünleri kullanıcan sen gidipte beniznlikteki köpükle motor yıkarsn 2 yılda motorun rengi solar ben 3-4 yıl kendim yıkarım hiçbişi olmaz :cat:

Arkadaşlar 34v5346 plakalı r25 aldım aldıgım çocuk karaktersiz çıktı bakım servis kitapcıgını evde unuttum ben sana gönderecem dedi bu arada öndisk yamuk fark ettim onuda söyledim tamam aldım gönderiyorum sıkıştırdım yok antalyada kargolanacak yalan kendim aldım taktım fakat garantisi bitmemesi için bu pilakanın eski sahibini burdaysa yada tanıyan varsa bana bakım yaptırdığı servis lazım

hocam servisler bakımları ruhsat üzerinden sisteme kaydediyorlar sıkıntı olmaz büyük ihtimal kaydettiyse servisleri bakımlarını bilgisayardan.

Arkadaşlar 34v5346 plakalı r25 aldım aldıgım çocuk karaktersiz çıktı bakım servis kitapcıgını evde unuttum ben sana gönderecem dedi bu arada öndisk yamuk fark ettim onuda söyledim tamam aldım gönderiyorum sıkıştırdım yok antalyada kargolanacak yalan kendim aldım taktım fakat garantisi bitmemesi için bu pilakanın eski sahibini burdaysa yada tanıyan varsa bana bakım yaptırdığı servis lazım

Bakımları hangi serviste yapıldıysa orda kayıtları tutulmuştur ama tüm yamaha bayılerınde gözükmüyor die bilgi verdiler bana. Hangı serviste yaptırdığını söyluosa motosıkletın sahıbı gidip bi konusmanda yarar var

Bakımları hangi serviste yapıldıysa orda kayıtları tutulmuştur ama tüm yamaha bayılerınde gözükmüyor die bilgi verdiler bana. Hangı serviste yaptırdığını söyluosa motosıkletın sahıbı gidip bi konusmanda yarar var

Hangi serviste bakım yapıldığını bilmiyorum başka servisler de bulamıyor yamaha bölge temsilcileri de servisini bul ordan çıkartır bakımları öyle yaptır garantisi devam eder dedi

Demirleri Benim Burdaki Bakımcım Kendisi dizayn edip döktürdü,Bunu Benim Suzuki Bandit'ede yapmıştı ve inanın ağırlığından dahi çok düşürmeme rağmen ne motora ne çantaya hiçbirşey olmadı ...170 tl ye bana özel fiyat demirleri yaptı yan çantaları ben 210 tlye aldım diğer çanta zaten elimde mevcuttu onuda zaten lerciverte boyatıcam...

Çok Memnunum Race makineye çanta olmaz diyenler bunun race liğinden ne olacak zaten bana göre oldukça ağır giden bir makine önemli olan görüntüsü , işlevi ve pratikliği bunuda görenler oldukça beğeniyor zaten...Aralardan geçmemde de hiç bir değişiklik olmadı inanın müthiş...Kaportada asla bir delinme söz konusu değil hepsi şase ile bağlantılı...

Harika 👍 olmuş bende düşünüyorum olmaz diyorlar. Sırt çantası ile zor oluyor

Merhaba arkadaşlar,
Bir ay bekledikten sonra motorumu teslim aldım resimdekinden daha güzel duruyor tavsiyeleriniz, ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa yazabilirsiniz. İstanbul da buluşma falan olur mu toplanıp sürüş yapsak. Hepinize kazasız sürüşler, Allah isteyenlerin gölnüne göre versin.
7g1OoL.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba arkadaşlar,
Bir ay bekledikten sonra motorumu teslim aldım resimdekinden daha güzel duruyor tavsiyeleriniz, ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa yazabilirsiniz. İstanbul da buluşma falan olur mu toplanıp sürüş yapsak. Hepinize kazasız sürüşler, Allah isteyenlerin gölnüne göre versin.
[url=http://hizliresim.com/7g1OoL][url]http://i.hizliresim.com/7g1OoL.jpg[/url][/url]

Hayırlı olsun. R25 için yapılması gereken ilk şey lastikler halletmen lazım.

Hayırlı olsun. R25 için yapılması gereken ilk şey lastikler halletmen lazım.

Teşekkürler, rodaj bitine kadar idare edip sonra değiştireceğim inşallah eski motorumda da öyle yapmıştım dikkatli olurum. Bu arada Sava lastik hakkında bilgisi olan var mı veya kullanan yorum yaparsa sevinirim. Pulsar da michelin taktırmıştım çok memnun kalmadım ıslak hava da çok iyiydi kuru hava da o kadar iyi değildi, pirelliye de kısa ömürlü diyolar sava fiyatının hakkını verir mi acaba en azından daha ucuz bi lastik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YAMAHA YZF R25 başlangıç motoru olur mu arkadaşlar?
Yedek parça fiyatları nasıl?
Titreşim var mı?
Cevaplarsınız sevinirim

İyice kararsız kaldım pulsar 200ns 200rs abs tvs apache 200 abs YZF R25 arasında gidip geliyorum

Hocam beni mi kastettin farkında değilim ama, Yamaha Anadolu bayisi teşekkür ederim.

Evet. Hayırlı olsun tekrar. Gri pek yok bayilerde. Sanırım bu 1-2 hafta içinde gelecekmiş.

@ömer hayırlı olsun, söylediğin gibi griye yakından bakmak lazım.ayrı bir albenisi var motosiklet in :)

Bu arada sana sormak istediğim birşey var.
Dikkat ettim topuz taktırmışsın, muhtemelen aynı topuz stickler larından gördüğüm kadarıyla.
Rica etsem dikkat edermisin veya daha önce ettin mi - sağ topuz daha geride, sol topuz ileride ? sağdakine ara ara bacağım değebiliyor.Sende de mi aynı diye merak ettim.

Diğer arkadaşlardan da yaptıranlar var ise, yorumlarını beklerim :)

Evet. Hayırlı olsun tekrar. Gri pek yok bayilerde. Sanırım bu 1-2 hafta içinde gelecekmiş.
Eyvallah hocam. Gri bayiye 1 tane gelmişti zaten dediğin gibi gri az var sanırım yamahanın elinde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

@ömer hayırlı olsun, söylediğin gibi griye yakından bakmak lazım.ayrı bir albenisi var motosiklet in :)

Dikkat ettim topuz taktırmışsın, muhtemelen aynı topuz stickler larından gördüğüm kadarıyla.
Rica etsem dikkat edermisin veya daha önce ettin mi - sağ topuz daha geride, sol topuz ileride ? sağdakine ara ara bacağım değebiliyor.Sende de mi aynı diye merak ettim.

Eyvallah kardeşim sana da hayırlı olsun. Motora bakan bir daha bakıyor maşallah rengi çok güzel :) Mavi için sıradaydım ama bu rengi görünce hemen değiştirdim rengi.
Bende de aynı hocam bende bugün farkettim benim de ara sıra dizim değiyor gözle kontrol ettim o şekilde kurtarıyor anladığım kadarıyla zaten aldığım bayi taktı topuzları hepimizin ki öyledir :cat:

İlker kardeşim takoz konusunda aynı şey benim de dikkatimi çekmişti evet bende de aynı şekilde sağ taraftaki koruma takozuna dizim bazen ucuna değiyor fakat sol tarafa hiç değmedi. Bir sorun değil sanırım takozlarn bulunduğu konularla alakalı birşey aksi taktirde takacak başka yer yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar