Şu motora talip olacağım ama...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru istemeye gidin
talip olmuşsunuz nasılsa:mrgreen:

7800 km yazmış. zincir ve balatalı yeni değişti yazıyor.
ya kilometresini düşürmüş. ya eşeğe biner gibi binmiş ki b kadar kısa sürede zincirin anasını ağlatmış...
güven vermiyen bir satıcı. ben olsam elerdim.

Ayrıca belirteyim yeni kasalarin kronigidir zincir dişli biraz sürat sever bi vatandaşın elinde bitebilir 430 tl işçilik ile did takım halinde degistirtmistim kadıköy zen moto da ergin usta muhabbet i ve işçiliği superdir

Ayrıca belirteyim yeni kasalarin kronigidir zincir dişli biraz sürat sever bi vatandaşın elinde bitebilir 430 tl işçilik ile did takım halinde degistirtmistim kadıköy zen moto da ergin usta muhabbet i ve işçiliği superdir

Ben 8 binden once vites atmiyorum. Motorum 17000 e dayandi dislilerde gram bozulma,asinma,incilme yok. Zincir icin aybi seyi soyleyemicem yagmurlu havalarda yagin bitip kurudugu cok oldu :D

Bu motor çift silindir mi? Abs var mı? Motor hacmi 100-125 cc arası mı? Bilgileri rastgele doldurmuş sanırım motordan bi haber, ilginç açıkcası

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şu makinalara verilen paralara acırımm..

önden çarpma varsa jantı veya amortisörleri yamulmuş olabilir haberin olsun.

önden çarpma var ve dikkat edersen fotoğraflarda motorun ön tarafı hiç gözükmüyor. uzak dur.

motor çok hoşuna gittiyse ekspertize göster derim yada iyi bir usta baksın önden kazalıysa dikkatli ol satarken zor satarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar