Estağfurullah ben gülücük koymayı unutmusum, ben ikinci motosiklet olarak aldım Hero'yu halı hazırda 2014 bir Hyosung gt250r sahibiyim

bugün Heroyu getirdim garaja koydum inanın yanyana bile koymadim makinaları sonucta farklı kesimlere hitap eden fiyat silindir menşei cc si bir çok özelliği farklı olan makinalar.
Bilgi : bugün motosikleti bayiden alıp 20 km yağmur altında eve getirdim 5 devirde 80 km hız ile kullandım fazla bir titresim hisettemedim aynalarım netti .
Aynalarin acısı güzel gosteriyor ve motosikletle aynı renk olması hoşuma gitti gri için konuşuyorum bu arada bu gri baya antresit köyü füme gibi bir renk .
Depo 17 litre bayi 1 litre benzin almış çalıştırmak için bende tam 16 litre benzin koydum üstüne
Göstergeyle granaj bağlantıları arasında beğenmediğim yerler oldu yani granaj iç bağlantıları kip oturmamış belkide montajdan kaynaklanıyordur.
Motosikletimmerak eden bir kaç arkadaşım gelip baktılar özellikle far sistemini , led olan günduz farlarini beğendiler resimlerin aksine motosiklet görenler tarafından beğenildi.
Önceden yazdigim gibi gösterge paneli daha güzel olabilirdi buda benim için negatif durum.
Motosikletin boyutları büyük , uzun bir motosiklet yükseklik ve genişlik uygun olmuş kullanırken öyle küçük bir motosiklet izlenimi vermedi.
Koltugun altında motor blogunun arka ttarafındaki elektrik sisteminin bariz görunen karışık yapısı hoşuma gitmedi
En sevdiğim olay ise 5 yıl garanti, 6.000 km de bir bakım , 72 saatte parça temini ve lansman fiyatı oldu .
Total olarak bu fiyata 223 cc 19.2 bg , distbirütörün ve üretici fabrikanın arkasında durduğu , boyutları ve tasarimi hoşuma giden , yakıt ekonomisi sağlayan bir motosiklet aldığım için mutluyum
İzlenimlerim şimdilik böyle iyiye iyi kötüye kötü sonucta ben müşteriyim Hero'yu ben değil Hero beni savunacak ve kollayacak