Merhabalar, daha once bir kac problemim vardi sukur cozdum onları sizle paylasmak istiyorum

Motorum sola cekiyor diyordum İzmirde gostermedigim servis kalmamisti, herkes ilk lastik havasını kontrol et diyordu, haftalardır benzinlikteki pompayla yasıyordum

Benzinlikteki pompa bozukmus arkadaslar ben basıyorum 30bar bitiyor şişti sanip devam ediyordum ama bigun bidaha bi takayım dedim ve 18 19larda geziyor.. Uzun lafın kısası motorumda hic bir problem yokmus lastiklerim sistikten sonra yol tutusumda arttı sorunumda cozuldu.
Bu arada MOTUL 15*50 tam sentetik herkese tavsiye ediyorum resmen motorun kaderini degistirdi
Amortisorum en yumusaktaydı, bir tık serte aldım asırı derecede viraj performansım arttı dahada sertlestirmeyi dusunuyorum yol tutusum komple degisti. Zaten insanlar sert amortisor arar viraj yapmak icin biz PULSAR kullanıcıları rahat edelim diye daha binmeden en yumsaga alıyoruz

Motoru ilana koymustum sogumustum bu basit sorunlar yuzunden ama hemen kaldırdım ilandan bir kez daha iyiki pulsar almısım diyorum, tekeriniz duz bassın

Kardeşim baştan sona hatalı bilgilendirme yapmışsın yanlış anlama lütfen.
Lastik basıncından motor sağa sola çekmez.Yavaşladığında slaloma girersin motor dengede durmaz
Benzinlikteki pompalar bozuk değildir kalibrasyonu eksik ve tolerans değerleri yüksektir.Bu yüzden hatalı ölçüm yaparsınız.
30 bar yerine 30 PSI dersen daha doğru anlaşılır. PSI İngiliz ölçü birimidir.
18-19 PSI da Allah korusun viraj alamazsın kontra versende motor yatmaz düşersin. Yaşamışsın zaten motoru satacak noktaya getirir adamı.
Amortisör en yumuşakta değil malesef aksine en sertte fabrika standardı bu şekilde geliyor senin farkına vardığın şey lastik basıncından kaynaklanıyor.Çünkü lastikler de bir nevi amortisör görevi görüyor 18 den 30 PSI a çıkınca baya fark eder.
Hadi selametle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
motoru aldıgımda benımkıde sürekli sretliyordu tekrar sarj ettırdım duzeldı ama bu sabah yıne yaptı hava cok soguktu ama yınede yapmaması lazıms sen akune bi baktır kardeş.
Akü saat sıfırlama resetleme muhabbeti bende de vardı garantiden fabrika aküsü excide? isimli orjinal aküyle değişti.
Çıkanda aynı markaydı fakat bu akü sorunları nedeni ile yeni gelen parti akü olduğu söylendi.
Neyse ben 3 aydır ki nispeten soğuk havalarda hiç sıfırlama yaşamadım bu sorun bende böyle çözüldü.
Siz de garanti değişimi için bir konuşun derim.