Hiç birşey çıkmaz.
O şahısa hak verdiğim için değil, senelerce kamuda çalışıp bırakmış biri olarak bunu söylüyorum. Hapis cezası almaz, para cezası almaz, siciline işlenmez. Hayal gücünüzü zorlayacak binlerce saçma sapan nedenlerden ötürü dava görmüş biri olarak söylüyorum hiç birşey çıkmaz. Atatürk'e forum üzerinden defalarca küfür eden bir hewal bile beraat aldı gözlerimin önünde. Aldığınız ekran görüntülerinin hukuk bazında hiç bir değeri yoktur. Mahkeme gerek görürse ilgili siteden data base ister, ilgili site şirket statüsünde değilse data base' inde bir değeri yoktur. İnternete halka açık bir networktan bağlanmış olabileceği, internet bağlantısının kişiye özel bir kullanım alanı olmadığı göz önüne alınacaktır. En basitinden wifi açıktı birisi bağlanmış der geçer. En baba davayı açtığın ile gelmek zorunda kalır avukat tutmazsa ve aynı ilde değilseniz. Bir kaç duruşma, hakimin açacağınız davayı gondikleyim tonunda konuşmaları neticesinde tutuksuz yargılama akabinde beraat ve dosyanın kapanışı istiklal marşı.
Umarım dediğim olmaz fakat, tekrar söylüyorum bir şey çıkmaz.