6.Sınıf HGS etiketi alabileceğim PTT şubesi - İstanbul

Arkadaşlar, var mı alabileceğim bildiğiniz bir PTT Şubesi İsyanbul da. Bankalar 1.sınıf veriyor. İş güç nedeniyle şube şubede dolaşamıyorum. Nokta atışı yapabileceğim bir şube adı verseniz çok makbule geçer. Cümleten kazasız keyifli sürüşler.

pttnin kendi şubelerinde dahi yok genel merkez olan yerlere gideceksin. Yayla merkezde ptt merkezi var ben ordan aldım. Sıra beklemeden önce vezneye sorup teyit et sonra boşuna sıra bekleme. Sıra beklerken de hgs formu doldur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çekmeköy merkez ptt de buldum ben dün aldım
Merkez şubelerde bulursun dediler bana ptt den

Merhaba,
Bir hafta önce bakırköy ptt den aldım ,
Carousel avm nin karşı sokağında kalıyor,

3 hafta evvel Tuzla PTT'den aldım hem de kart olanından, o yapıştırılan etiketlerden değil. Zaten 6. sınıf etiketlerde yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

peki bunuda cama yapışırtırabiliyormuyuz yoksa sadece kart olarakmı mevcut?

FSM Köprü gişeler kenarında PTT de var...bir form dolduruyosun basit bir kaç detay yazıyorsun forma..sonra hemen veriyor...

İstoç ptt-Mahmutbey
Sıraya girmeden başvuru formu dolduruyoruz.Ruhsat no,plaka,isim vs.
15 tl kart ücret,-30 tl dolum yapılıyor yani 45 tl ödeyip çıkıyoruz.Bi kaç gün önce aldım.
Kartı içine koyduğumuz yapışkanlı plastik zımbırtı veriyorlar,iki adet alabiliyorsunuz.
Çok kullanmayan arkadaşlar,çantamdan,cebimden okudu,öyle tutmayı vs gerek yok :)

Son düzenleme:
Ben aldım fakat okumuyor alet. İlk otobana girişimde montun cebindeydi ondan okumadı herhalde dedim.
2. girişimde elimde tuttum sanki kimlik gösterir gibi geçtim ama yine kaçak geçiş dedi. Siz de böyle bir sorun var mı?

İnternetten baktım 1 hafta oldu kullanalı ama hala bakiyeden düşmemiş, ihlalde gözükmüyor.

Not: 6. sınıf Hgsm var. Kredi kartı gibi olanlardan.

Ben aldım fakat okumuyor alet. İlk otobana girişimde montun cebindeydi ondan okumadı herhalde dedim.
2. girişimde elimde tuttum sanki kimlik gösterir gibi geçtim ama yine kaçak geçiş dedi. Siz de böyle bir sorun var mı?

İnternetten baktım 1 hafta oldu kullanalı ama hala bakiyeden düşmemiş, ihlalde gözükmüyor.

Not: 6. sınıf Hgsm var. Kredi kartı gibi olanlardan.

Taksim PTT.den aldim. Ayni sorun bende de var. Bir de kart tipi cikartirken bunu motosiklete nasil yapistirabilecegimize dair bir formul uretmis olsalardi keske. Bunu yapamiyorlarsa etiket tipi uretilebilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar