- Konu Yazar
1.kask motorla bütün olmuş ama anladığım kadarıyla cross kask. Desen ve renk olarak bakarsak 1ve2 geri kalanlar uyumsuz olmuş.
anladım abi teşekkürler. cros ve yarış kask vizörü yarış gibi o ust şey çıkınca race kask takınca crross.teşekkürler
En güzel kask kafanda rahat olan, hafif ve darbelere dayanıklı fiber glas karbon fiber kasklardıralacağın kaskların genelde renk çeşitleri var ekipman ve motosiklet renklerine uydurulur her şekilde
![]()
Abi neden 6 tane kask var sende ben orayı anlamadım. Bide tüm fotoğraflarda sağ arkadaki amca var o geçemedi mi bir türlü sen kaskı değiştirene kadar. (!)
En güzel kask kafanda rahat olan, hafif ve darbelere dayanıklı fiber glas karbon fiber kasklardıralacağın kaskların genelde renk çeşitleri var ekipman ve motosiklet renklerine uydurulur her şekilde
![]()
Ciddi değilsin değil mi ? Bunları hepsi photoshop kendi kafasına koymuş hangisi güzel ise onu alacak !
Abi neden 6 tane kask var sende ben orayı anlamadım. Bide tüm fotoğraflarda sağ arkadaki amca var o geçemedi mi bir türlü sen kaskı değiştirene kadar. (!)