Regal Raptor Daytona 250 incelemesi..

Arkadaşlar 1 aydır 150 lik sınıftan artık 250 sınıfa geçme kararı verdim bütçem 8000 tl civarında. racingleri seviyorum ama şehir içi kullanım ve arada sırada uzun yol yaptığım için bana mantıklı gelmiyorlar. chopperlerda da aynı tarz sıkıntılarım var. aslında naked arıyordum ama gözüme bu inceleme takıldı. arkadaşlar gayet güzel anlatmışlar. resemen eridim bu motora sizin görüşleriniz nedir regal raptor daytona 250 hakkındaki?

http://www.mototurkiye.net/video-inceleme-regal-raptor-daytona-250/

Dünyada nadir iğrençlikde motor bloğuna sahip motosiklet bu.O boşluklar nedir abi.Bu benim kişisel görüşüm lakin bu parayı kesinlikle bu motosiklete vermezdim.Ben beğenmem sen beğenebilirsin zevk meselesi sonuçda.İllede alacağım diyorsan daytona değilde spyder modeli daha güzel ve daha rahat .Yetkili bayisi bir ağabebeyim sayesinde hepsini inceleme şansı buldum.Kesinlikle spyder kişiselleştirmeye daha yatkın bir model.Sıkıldığın anda üstünde custom uygulayabilirsin.

Şöyle bir şey yapmanın zararı var mı?

269778380hrn.jpg

Adamlar motoru V yapsalar o fiyatıyla satış rekoru kırardı ama vizyon yok. Bugüne balansör koymak dışında bu motorlarda tek bir geliştirme yapılmadı.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Arkada amortisor yok mu gercekten?

Hiç kullanıcısı olup yorum yapabilecek birisi yok mu forumda acaba?

nasıl doldurmuş o boşluğu çözemedim. yardımcı olabilicek var mı? normalde bomboş çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar